RECENZIJA Martina Mihić, Čitanje sa stilom

Igra s vragom je treći roman iz serijala o Ravenelovima. Odmah vam moram reći da me je ova knjiga oduševila. Čak mi je bolja od prve dvije, a to nisam očekivala, jer je ovdje riječ o Pandori Ravenel kojom uopće nisam bila nimalo oduševljena. Nije mi se nije svidio opis njenog lika u prve dvije knjige. Smatrala sam je predjetinjastom. No, na kraju sam ostala oduševljena.

Pandora nije kao ostale mlade debitantice. Njezin cilj nije udaja za što bogatijeg muškarca. Ona želi pokrenuti svoj posao i živjeti od svoga rada. Na jednome balu Pandora se nađe u kompromitirajućoj situaciji s Gabrielom St. Vincetom. Nijedno od njih dvoje nije zainteresirao za brak, no kruta društvena pravila ih prisiljavaju da se međsobno upoznaju. Uskoro se njihova žestoka privlačnost pretvara u očajničku strast koja mora nadvladati sve prepreke.

Lisa Kleypas je kraljica povijesnih ljubavnih romana. Njezini likovi su nevjerojatni i lako se povezati s njima. Pandora je mlada, neovisna žena koja nema potrebu za mužem jer sama sebi želi osigurati budućnost. No ona živi u drugačijem vremenu, u kojem da bi žena imala ugled mora biti udana. Pandora ima sreću što ju njena obitelj podržava.

Gabriel je tip glavnog junaka koji će se svidjeti svakoj čitateljici. Zgodan je, inteligentan i izuzetno šaramantan. Iako se našao u kompromitirajućem položaju kada je pomagao nespretnoj ženi u jednoj nezgodnoj situaciji, namjerava je oženiti iz časti i poštovanja.

Uživala sam u dogodovštinama ovo dvoje glavnih junaka od prve do zadnje stranice. Odlična knjiga!

 

Izvor: Čitanje sa stilom

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.