RECENZIJA Martina Mihić, Čitanje sa stilom

Kad je pod vrlo bizarnim okolnostima pronađeno truplo na farmi Westerley, pozvana je Kim Stone i njezin tim. Farma Westerley je poznata kao farma leševa koja se bavi istraživanjem aktivnosti insekata i klimatskih uvjeta na ljudskom tijelu nakon smrti. Nalazi se najmanje kilometar i pol od najbližeg stambenog naselja. Farmu vodi profesor Christopher Wright. Na imanju se trenutno nalazi sedam doniranih leševa u različitim fazama propadanja. No novopronađeno tijelo mlade žene otkriveno na imanju nije dio njihovih pokusa. Čini se da je ubojica pronašao idealno mjesto da sakrije svoj zločin.

Druga djevojka je napadnuta ubrzo zatim i ostavljena da umre. Potiljak joj je razbijen, zemlja joj je nabijena niz grlo. Čini se da je serijski ubojica na slobodi, a farma tijela je njegovo odlagalište.

Koliko će još tijela biti pronađeno? A tko je sljedeći?

Pravi se mrtva spisateljice Angele Marsons četvrta je knjiga iz serije romana o detektivki Kim Stone. Ovaj serijal postaje sve bolji i bolji!

U svakom nastavku saznajemo nešto više o Kim Stone i dobivamo sve bolji uvid u njezinu prošlost, ona sve više omekšava po rubovima njezine žestoke i odlučne prirode.

Priča je puna zastrašujućih preokreta iza svakog ugla, a ja od samog početka nisam mogla ispustiti knjigu iz ruku. Radnja je izvrsna, zaokreti su dovoljni da svakog čitatelja obore s nogu. Nimalo se ne ustručavam  preporučiti ovaj žestoki triler svim ljubiteljima žanra. I ova knjiga, kao i prve tri iz serijala, od mene dobiva čistu peticu!

 

Izvor: Čitanje sa stilom

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.