RECENZIJA Martina Mihić, Čitanje sa stilom

U sitne jutarnje sate samohranu majku Abi Knight zaprepasti telefonski poziv koji nijedna majka nikad ne želi primiti: njezina kći tinejdžerica Olivia pala je s mosta. Mozak Olivije nije samo mrtav, nego je ona trudna i mora ostati prikopčana na aparate kako bi se dijete održalo na životu. A onda Abi vidi tamne modrice oko Olivijinih zapešća.

Kad policija neočekivano zaključi da je Olivijin pad nesreća, Abi odluči otkriti što se doista dogodilo te noći. Slomljena srca i tugujući, ona razotkriva niti života svoje kćeri. Je li Olivijin pad bio nesreća? Ili nešto daleko zlokobnije?

Noć kad je Olivia pala ima emocionalno vođenu radnju i ovaj roman je obavezan za čitanje ljubiteljima psiholoških drama. Od samog početka, ovaj vas roman uvlaći u radnju i ne možete ga ispustiti iz ruku. Abi čuje riječi koje nijedna majka ne želi čuti, one su strah svake majke, a Abiina potreba da sazna istinu o onome što se dogodilo Oliviji postaje i vaša potreba! Njezina ljubav prema djetetu, majčinski instinkt vode ovaj roman naprijed.

Ova je knjiga ispričana s gledišta i Abi i Olivije; Abi nakon što je čula za pad svoje kćeri i Olivije od mjeseci prije, pa sve do pada. Čitatelj saznaje više o svakoj od tih žena, njihovim mislima i osjećajima. Obiteljska dinamika, odnosi majke i kćeri, zabavljanje, zaljubljivanje, prijateljstvo, istina, potraga za identitetom itd., sve to imamo u ovoj knjizi.

Puno je dobro opisanih zapleta i preokreta koji vas tjeraju na razmišljanje. Jedan od boljih trilera pročitanih ove godine.

 

Izvor: Čitanje sa stilom

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.