RECENZIJA Martina Mihić, Čitanje sa stilom

Ogromno bogatstvo Rhysu Winterborneu nije bilo dano samo tako. U poslu i izvan njega, Rhys uvijek dobiva ono što želi nepokolebljivom odlučnošću. Od trenutka kada sretne stidljivu, aristokratsku damu Helen Ravenel, odlučan je u tome da je osvoji pod svaku cijenu. A ako ju treba upropastiti kako bi se osigurala i udala za njega, neka onda tako i bude. No, kako se njegova požuda pretvara u ljubav koju nikad prije nije osjećao, tako se on plaši izgubiti je.

Lady Helen se od samog početka na neki način bojala Rhysa, no kako ga bolje upoznaje, uvidjet će svu ranjivost i nježnost ovog velikog muškarca. Kada Helen napokon shvati da je ludo zaljubljena u Winterbornea, otkriva nešto o sebi što je može zauvijek rastaviti od muškarca kojeg voli. Na njoj je odluka da li da vjeruje u ljubav ili da nastavi živjeti u laži zbog koje će je Rhys, ako je otkrije, ostaviti?

Budući da sam kratka s vremenom, ovo će biti kratko i slatko!

Kao i uvijek, Lisa Kleypas stvara privlačne, dobro opisane likove i zanimljivu priču, prepunu velikih romantičnih zamki. Ali bez brige, sretan kraj je uvijek tu. Kad bi samo i život mogao  doći s tim jamstvom. Udaja za Winterbornea je još jedan fantastičan roman jedne od mojih najdražih spisateljica. Preporuka vam je tu! Uživajte!

 

Izvor: Čitanje sa stilom

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.