RECENZIJA Martina Barać, From Cover To Cover

Sve što Greg Heffley želi je provesti božićne blagdane kao i svake godine dosad: kod kuće i uz prikladan broj darova. No, to nije ono što njegovi roditelji imaju na umu. Njima je dosta hladnoće, gužve i stresa, te nenadano uplaćuju put u tropsko odmaralište ‘Isla de Corales’ za čitavu obitelj.


Odlična ideja, zar ne? Što može biti bolje od nekoliko dana otočnog raja? Paaa, kad su Greg i njegova obitelj u pitanju… Ostati kod kuće. Na sigurnom.


Jer, ono što slijedi je prava kušnja u vidu gubitka kofera s odjećom, opeklina od sunca, probavnih smetnji i divovskih pauka. Hoće li obitelj Heffley uspjeti izbjeći pretvaranje njihovog, tako potrebnog odmora na tropskom otoku u potpunu katastrofu, saznajte u dvanaestom romanu serijala o urnebesnim dogodovštinama Grega Heffleyja…

IMG_20200407_205236_266
S više od 200 milijuna prodanih primjeraka svojih knjiga, kao i brojnih internetskih igrica, Jeffa Kinneya je Time Magazin s razlogom 2009. godine proglasio jednim od 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu.


“Gregovi dnevnici” su, od strane časopisa New York Times, USA Today, Wall Street Journal i Publishers Weekly, više od 500 tjedana proglašavani najprodavanijim naslovima diljem svijeta, te prevedeni na više od 64 jezika.


Sam serijal „Gregov dnevnik“ osvojio je i brojne nagrade. Čak 2010., 2011., 2012., 2014., 2015. i 2016. godine osvojio je nagradu Nickelodeon Kids Choice Award za najbolju dječju knjigu.


Hrvatsko izdanje dvanaestog dijela serijala, prevedeno od strane Ozrena Doležala, a u izdanju Mozaik knjige, zabavan je, kreativan i zanimljiv roman u kojem će uživati mladi, ali i oni nešto stariji čitatelji.

IMG_20200407_191738_693
Ispričane u maniri dnevnika, te popraćene duhovitim crtežima, Gregove dogodovštine osiguravaju užitak u čitanju, te garantiraju neispuštanje knjige do posljednje stranice…


Jer, tko želi slušati kako se netko ludo zabavljao na praznicima?!? ?

Izvor: From Cover To Cover

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.