RECENZIJA Martina Barać, From Cover To Cover

Gospođica Daphne Dale i lord Henry Seldon, igrom slučaja, započinju dopisivanje koje iz prijateljskog postaje sve intimnije, što možda i nebi bilo čudno ili skandalozno (naposljetku, mnoge dame i gospoda tog vremena izmjenjuju pisma), da njihove obitelji nisu stoljećima u zavadi. Smrtnoj.

Naime, kada Daphne pročita oglas kojim „Razborit i situiran gospodin traži razboritu damu iz dobre obitelji za dopisivanje, s mogućnošću sklapanja braka.”, ne može odoljeti a da ne odgovori na njega. Potpisujući se sa “gospođica Spooner” započinje dopisivanje sa gospodinom koji se vrlo brzo pokaže savršenim za nju…

Henry je, s druge strane, žrtva šale svoje obitelji, te samo igrom slučaja započinje dopisivanje sa stanovitom gospođicom Spooner. Potpisujući se kao “gospodin Dishforth”, oduševljen je njenim karakterom, pameću i duhovitošću koju iščitava iz pisama.

Oboje su sigurni da su pronašli srodnu dušu, osobu s kojom žele provesti ostatak života.

Pred njima je još samo sićušna prepreka – njihov susret.

Prisustvujući zabavi povodom zaruka svoje najbolje prijateljice Tabithe i vojvode Prestona, usprkos tome što je dolaskom na imanje Seldonovih na neprijateljskom teritoriju, Daphne je odlučna iskoristiti priliku i napokon saznati tko se krije iza tajanstvenog imena “gospodin Dishforth”.

No, umjesto s muškarcem s kojim se mjesecima dopisuje, prisiljena je plesati sa svojim smrtnim neprijateljem – Henryjem Seldonom.

I mada su oboje odlučni držati se dalje jedno od drugoga, nekako se uvijek nađu jedno drugom u naručju, bezuspješno se boreći protiv sve veće, zabranjene privlačnosti…

U međuvremenu, pokušavaju pronaći osobe s kojima izmjenjuju pisma, osiguravajući nevjerojatnu količinu zabave i smijeha…

Prekrasna, duhovita i zabavna priča, prikovat će vas uz sebe do posljednje stranice i osigurati dobru dozu smijeha i pokoji uzdah nad zaista divnom ljubavnom pričom.

Moja velika preporuka. ❤

p.S. – Ova ide na popis za kupovinu ?

 

Izvor: From Cover To Cover

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.