RECENZIJA Martina Barać, From Cover To Cover

Darcy Barrett nikad ne ostaje predugo na jednom mjestu – proputovala je čitav svijet, osvojila nagrade za svoje fotografije, a sada se, nakon godina izbivanja vratila u rodni grad obnoviti i prodati kuću koju je njoj, i njenom bratu blizancu Jamieju, ostavila njihova baka.

Sve to i nebi bio neki problem, da na restauraciji ne radi njen prijatelj iz djetinjstva – Tom Valeska, njihov susjed i najbolji prijatelj njenog brata, za kojeg je Darcy već s osam godina shvatila da je muškarac njenog života.

Godine su prošle, Darcy je od princeze kakvom su je smatrali postala samostalna, drska i oštra na jeziku, no jedno se nije promijenilo – Tom je i dalje za nju broj jedan.

Zadužena za nadgled radova, provodeći mnogo vremena u njegovu društvu, nakon što se ispostavi da je Tom ponovo slobodan… Darcy jednostavno ne može kontrolirati svoje osjećaje, hormone, ali ni ono što izlazi iz njenih usta…

Ova me duhovita (na momente urnebesna) priča oduševila. Iskreno, nakon njenog velikog hita „Igra ljubavi i mržnje“ nisam bila sigurna hoće li Sally Thorne uspjeti ponoviti uspjeh svojim idućim romanom, no iako je riječ o poprilično drugačijem štivu, jest.

Za razliku od prethodnog romana, u ovom glavna junakinja nije slatkica, već gruba, sirova i na momente bolno iskrena djevojka koja čitav život potiskuje osjećaje prema prijatelju i susjedu, za kojeg je sigurna da je van njene lige.

Kemija između nje i Toma je odlična, dijalozi puni sarkazma, a Joshua Templeman je u Tomu dobio dostojnog nasljednika.

Seksi, duhovita i slatka, ovo je romansa koju od srca preporučujem.

Tražite li naslov za čitanje ove veljače, učinite si uslugu, i odaberite „99 posto moj“.

Vjerujte, bit ćete mi zahvalni. ?

 

Izvor: From Cover To Cover

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.