RECENZIJA Marija Zorić, S police

Priča iz prošlosti govori nam kako je maleno dijete pronađeno u krevetiću. Samo. S porukom da ga netko uzme, netko dobar i pruži mu ljubavi. Dok su u toj istoj kući tri trupla. Vonj se širi kućom već nekoliko dana, a upitnici iznad glave se samo gomilaju. Je li to uistinu ubojstvo ili ne? I gdje su ostali? Kamo su nestala preostala djeca?

A kad ste zaljubljeni, oprostit ćete gotovo bilo što. Karakterna je to crta koja me, nažalost, prati i u odrasloj dobi. Uvijek se zaljubim u one koji me mrze.

A priča iz sadašnjosti? Servira nam napola uništen život samohrane majke Lucy, njeno dvoje djece dok je s druge strane Libby. Mlada žena kojoj stiže pismo. Ostavljena joj je kuća. Postaje bogata žena, a sada je vrijeme da zakorači u svoju prošlost.

I kakve veze imaju te dvije žene? Tko krije pravu priču, tko čuva istinu?

Zamršeno do samoga kraja. Kako budete čitali tako ćete padati u sve veći šok! Zar je ovo moguće? Kako sada ti? Zašto im to radiš? Sva ta pitanja prolaze vam kroz glavu dok vas stranice ovog napetog trilera vuku u sebe. Gotovo da ćete zaboraviti gdje se nalazite, samo ćete željeti doći do istine i samoga kraja.

Ali što se tek krije tamo? Jeste li spremni na to?

Kraj koji donosi potpuno rješenje ili kraj koji donosi pitanja i glad za novim informacijama? Ili pak nešto između? Što vas najviše privlači?

Prijevod potpisuje: IGOR RENDIĆ

A ako vam kažem da je stigao i nastavak? Ma ja ga jedva čekam. Toliko od mene. ?

 

Izvor: S police

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.