RECENZIJA Marija Stanić, S police

Francesca Rossi je odgojena pod staklenim zvonom. Tradicija, maniri, pečat žene i ženskog, sve su ju to učili od malih nogu. Jedino gdje je donekle imala pravo izbora jest zaljubljenost u Angela, nasljednika moćne obitelji čikaškog Sindikata podzemlja. Planirala je, o, sanjala je o njihovom prvom, pravom poljupcu. I mislila je kako je konačno došla večer gdje će okusiti usne voljenog Angela, ali bila je tako u krivu…

Maskirani vrag, senator Wolfe Keaton nije mogao maknuti pogled s nje. Bilo je tu više razloga. Osveta prema njenom ocu, intriga, ali i onaj koji si nije htio priznati, žarko ga je privlačila ta žena. I tako je odlučio ukrasti njen prvi poljubac. Nasamario ju je u tolikoj mjeri da mu se par sekundi i prepustila, ali kad je shvatila tko se krije iza maske, sledila se. Francesca nije mogla vjerovati da joj je taj bezobrazni, opaki muškarac ukrao prvi poljubac! Nešto njeno i čime je imala potpuno pravo raspolagati, palo je u ruke zlog Wolfea! I tu je počela njihova priča.

Situacija se zahuktava kada Wolfe ne stane samo na poljupcu. Odlučio je da će Francesca postati njegova supruga. Pod bilo koju cijenu. I nitko mu to neće oduzeti.

Francesca ne može podnijeti misao da njena obitelj padne zbog kakve gluposti, stoga pristane na te sulude zaruke, ali u sebi kuje razne planove. Sabotaže, prepirke, borbu, sve kako bi opet bila slobodna. Nesvjesna da je tanka granica između ljubavi i mržnje. Da ju iza vrata čeka uragan emocija. Ljubav.

S jedne strane imamo dosadnog Angela, njenu prvu ljubav, a s druge je Wolfe Keaton. Netko koga ćete pokušati mrziti, jer tko je on da prisili ženu na brak. Dok ste s druge strane svjesni da nitko ne drži uperen pištolj u Francescu. Da to iskreno želi, u svakom trenutku može vratiti slobodu. Ali naravno da ju je privukla misterija oko tog muškarca. Naravno da joj je poželjan, napet…

I tako smo mi kao čitatelji od početka zavoljeli Wolfea i nadali se da će i njih dvoje zavoljeti jedno drugo. Autorica je osmislila savršene likove. Osobnost koju im je izgradila, nenadmašiva je. Wolfe je jedan uistinu briljantan, snažan, duhovit muškarac. Moram li napomenuti da voli čitati S. Kinga? Može još malo savršenstva? Može. ?

A i Francesca je drukčija. Nije poput nekakve ucviljene, standardne žene u ovakvim romanima. Apsolutno sve u vezi Kradljivca poljubaca je posebno. Napeto. Zanimljivo.

Kao netko tko (više) ne čita često ljubiće, ovaj mi je uistinu legao. Pisan toliko pitko, lagano, a opet zamamno, držat’ će vam pažnju i u dva ujutro. Jednostavno ćete biti tužni što je došao kraj. Ukoliko Mozaik nastavi prevoditi romane ove autorice, postoji velika šansa da se u meni probudi ta romantična, nježna strana. Možda se opet okrenem, puno češće ljubićima ? Jer ovo je priča koja vam ne servira dosadno, naporno, ucviljeno. Ovo je priča koja vam ljubav servira sa svake strane: sexy, intrigantno, zabavno, bolno. Imate moje iskrene preporuke. Ukoliko želite saznati koga je Francesca odabrala na kraju, zašto Wolfe mrzi njenog oca, a i tko je taj Wolfe o kojem svi pričamo…

Zabava i uživanje zagarantirani! Ja ću ju sigurno pročitati opet jednog dana.

Izvor: S police

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.