RECENZIJA Maja Posejpal Gelemanović, Knjigoljupka

Gregov dnevnik: kugla za rušenje četrnaesta je knjiga Jeffa Kinneya o Gregi koju nam je Mozaik izdao. Ona prati dogodovštine Grega i njegove obitelji i velike promjene koje ih očekuju. Kada obitelj naslijedi novac od pratete, Gregova obitelj odluči se na preuređenje kuće. Međutim, najezda osa, borba s miševima i svi dodatni problemi koji dolaze s preuređenjem kuće samo će stvarati pritisak na obitelj da se ipak presele u novu kuću. Hoće li im to poći za rukom i što će se na kraju dogoditi, to je na vašim klincima da sami doznaju!

Nisam do sad pročitala nijednu knjigu o Gregu, ovo mi je prva, ali mogu reći kako je Greg užasno simpatičan dječak, pomalo lijen, neozbiljan, razigran – zapravo jedan tipičan dječak njegove dobi. Jeff Kinney vješto ulazi u um jednoga dječaka i ispisuje smiješne stranice knjige upotpunjene predivnim ilustracijama, koje dodatno povećavaju doživljaj događaja u Gregovom životu.

Vjerujem kako će se ljubitelji ovih simpatičnih priča razveseliti svakoj novoj knjizi o Gregu pa tako i ovoj, a ja vam ju svakako preporučam, čak i odraslima, nasmijat će vas.

Do sljedeće recenzije,

pozdrav od vaše Knjigoljupke! ?

 

Izvor: Knjigoljupka

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.