RECENZIJA Maja Posejpal Gelemanović, Knjigoljupka

Ova simpatična slikovnica vašem mališanu otkrit će trideset životinja koje počinju prvim slovom naše abecede. Svako slovo – jedna životinja. Tako kroz slikovnicu možete upoznati antilopu, čimpanzu, njorku, žirafu i razne druge zanimljive životinje. O svakoj od njih autorica ove slikovnice reći će vam sitnicu dvije pa će vaš mališan uz prekrasne ilustracije saznati i nešto više o pojedinoj životinji.

Meni je ova slikovnica pun pogodak ne samo za predškolarce koji uz ovu knjigu mogu učiti slova, već i za one mlađe, jer su kratkI stihovi o svakoj životinji vrlo zabavni, zanimljivi, a i poučni. Ja sam ovu knjigu uzela kao poklon svome nećaku koji obožava slikovnice i voli slušati priče, a tek ima nešto više od godinu i pol. Super je to što će mu ova slikovnica poslužiti i dalje, kad malo poraste i počne se zanimati i za slova.

S obzirom da sam buduća odgojiteljica, znam koliko je važno s djecom početi od najranije dobi razvijati te predčitačke vještine, koje su jako važne za daljnji razvoj djeteta, a ova slikovnica definitivno je odličan izbor upravo za to.

Ja vam toplo preporučam da si nabavite ovu slikovnicu, jer će vam na zabavan i lak način pomoći da vašeg mališana zainteresirate za svijet knjiga i slikovnica, a usput ćete naučiti i nešto više o životinjama!

 

Izvor: Knjigoljupka

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.