RECENZIJA Maja Cerjan, Bookworm Maja

David Walliams je jedan od najpoznatijih autora knjiga za djecu i mlade. Nakon njegovih knjiga o najgoroj djeci na svijetu, na red je došla i ona o najgorim nastavnicima na svijetu.

U ovoj knjizi se susrećemo sa užasnim i napornim, odvratnim i pohlepnim nastavnicima koji zagorčavaju život djeci i učenicima.
Od onih koji ne vole bilo što okruglo i ‘loptasto’, onih koji pohlepno zarađuju na klincima, odvratno sladunjavima, odvratno odvratnima, narcisoidnima itd, itd. Ima ih čitava hrpa.

Da sada ne nabrajamo svakog zasebno, mogu samo spomenuti da se knjiga MORA pročitati jer, eto- mora se.
Deset je ovo najstrašnijih priča o nastavnicima, a od svake od njih će vam se dići kosa na glavi. Od svakog od nastavnika bit ćete sretni što niste u njihovoj školi.

No, bez brige, svi oni loše prolaze jer uvijek naiđu na pametne i lukave učenike koji im se na neki način osvete i udruže zajedničke snage kako bi najgori nastavnici shvatili da su- najgori.

David Walliams je odličan autor sa nepresušnim smislom za humor i potpuno otkačenim stilom izražavanja koji je u svakom slučaju zanimljiv klincima.

Knjiga ima sjajne i interesantne ilustracije za koje se pobrinuo Tony Ross, a koje se u potpunosti nadovezuju na priču o najgorim nastavnicima.
Mozaik knjiga nas je razmazio ovakvim izdanjima pa su korice tvrde i zanimljive, a stranice u knjigama imaju kvalitetan print u boji.

Preporučam!

Izvor: Bookworm Maja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.