RECENZIJA Lea Klarić, Knjiga uz kavu

Volite li priče o vješticama?

▫️▫️▫️▫️

Za Ines Marciuš Kruljac i Jasminu Kosanović možemo reći da su već uhodani dvojac s obzirom na to da je ovo njihova treća uspješna suradnja na slikovnici. Nakon Lisca koji je uhvatio mjesec i Raščupanog lava sada su nam pripremile priču o djedu i vještici.

Vještice su nepresušan izvor inspiracije za mnogobrojne knjige, filmove i slikovnice, ali i dalje predstavljaju veliki misterij – je li istina da u vreću ubacuju zločestu djecu, gdje su naučile letjeti na metli, spavaju li noću ili su budne? To su samo neka od pitanja na koje jedan maleni dječak želi dobiti odgovore.

Zaključio je da je najpametnije pitati djeda koji je preplovio svih sedam mora i sve znade. Dobra odluka jer njegov djed zaista zna sve o vješticama! Pitate se kako? Pa jer već 50 godina voli baš jednu od njih!

▫️▫️▫️▫️

Vesela, šarena i zabavna slikovnica prikazuje vještice u sasvim novom svjetlu, a kroz priču uče djecu brizi o prirodi i važnosti šumskog svijeta.

Lako čitljiva i posebno oblikovana slova svojim su formatom prilagođena čak i početnicima u čitanju. Rimovani, šaljivi stihovi bit će zanimljivi i smiješni čak i onima koji još ne znaju sami čitati. ?

 

Izvor: Knjiga uz kavu

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.