RECENZIJA Lea Klarić, Knjiga uz kavu

Koje knjige čuvate još iz djetinjstva?

▫️▫️▫️▫️

Knjige ovakvnog izgleda i formata spadaju među primjerke na policama koje ćete čuvati zauvijek. Barem sam ja takva jer svoje Grimmove i Andersenove bajke iz djetinjstva čuvam i danas kada one krase police u sobice jedne druge djevojčice. To su knjige koje su jednostavno napravljene tako da traju – kvalitetan tvrdi uvez, bogate ilustracije otisnute na debelom papiru i sadržaj koji nikad ne zastarijeva.

▫️▫️▫️▫️

▫️NAJLJEPŠE BAJKE

Među odabranim bajkama ističu se tri dobro poznata imena – Braća Grimm, Hans Chistian Andersen i Charles Perrault. No, ono što me posebno veseli je i da su svoje mjesto dobile i dvije književnice, od kojih je jedna dobro nam znana hrvatska spisateljica. Riječ je o Jeanne-Marie Leprince de Beaumont, francuskoj književnica kojoj možemo zahvaliti za najpoznatiju verziju priče o ljepotici i zvijeri. Druga je naša Ivana Brlić-Mažuranić i njena bajka Šuma Striborova.

Možete ih uloviti na inteliberskom popustu (i online) za 200 kn (inače su 247,89).

▫️NAJLJEPŠE BASNE

Najljepše basne podijeljene su na dva glavna dijela – basne u prozi te basne u stihu. Basne u prozi redom su Ezopove i to njih 106!! Autori zastupljeni u drugom dijelu su Jean de la Fontaine (6), Ivana Brlić Mažuranić (9) i Ivan Andrejevič Krilov (6). Ako ste zbrajali (ako niste ja ću za vas) to je ukupno 127 basni!!

Cijena im je trenutno snižena sa 149,90 na 120 kn.

▫️▫️▫️▫️

Ovakve knjige uvijek je lijepo poklanjati i dobivati kao poklon. Znam da je do Božića još mjesec i pol, ali ako su vam zapele za oko ne bi bilo loše iskoristiti popust povodom Interlibera. ?

 

Izvor: Knjiga uz kavu

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.