RECENZIJA Lana Čorak, Gospodin i gospođa Book

Za početak, kakvo uzbuđenjeeeee zbog knjige koja je nakon dugog iščekivanja opet dostupna u Hrvatskom izdanju, ljepšem nego ikad!
Najpopularniji čarobnjak u cijelom svijetu zasjao je u Hrvatskoj u novom ruhu! Moram priznati kako je ruho nadmašilo sva naša očekivanja i iznenadilo nas iz više razloga! Ovo izdanje vrlo je ugodno za čitanje jer osim kvalitetnih tvrdih korica ono je i super formata. Osobno u zadnje vrijeme preferiramo manja izdanja jer su praktičnija, a meni stanu u torbicu pa ih mogu nositi gdje god da idem. Također, ilustracija na koricama je prvi puta tiskana na nekom izdanju Harry Pottera ikad! Pravo je osvježenje. Nakon raspadnutih primjeraka koji nas čekaju u knjižnicama već GODINAMA, zbilja smo zahvalni što je ovaj klasik opet prisutan u primjerenom izdanju.

O samoj radnji ne treba mnogo pričati – gotovo svaka osoba na svijetu zna tko je slavni čarobnjak i njegova družba. Ovo mi je drugi put da čitam knjigu i toliko sam ju brzo pročitala da ne mogu dočekati novi nastavak, koji će stići vrlo brzo…

Savjetujemo da pogledate i @hocuknjigu Između redaka #57 Harry Potter specijal i saznate odgovore na sva pitanja koje imate!

Knjiga nam je posebno draga jer nam ju je fizički poklonio @joey_pitt i imamo uspomenu na prvi susret i upoznavanje ??

 

Izvor: Gospodin i gospođa Book

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.