RECENZIJA Knjigoljupke

Zbog ovog predivnog novog izdanja mog omiljenog Harry Pottera, u izdanju @mozaik_knjiga_mk , bacila sam se na ponovo čitanje, jer…zašto ne?! Nisam jako dugo, a svi znamo koliko su knjige bolje od filmova, pa valja s vremena na vrijeme ponoviti gradivo!😊❤️

Meni osobno najdraže su baš prve dvije knjige, jer tu magija tek počinje, Harry, Ron i Hermiona su još mali i sve doživljavaju po prvi put, što je meni kao čitatelju bilo divno iskustvo! Nešto potpuno novo, neki novi svijet magije prepun čarolija s kakvima se još nikada do sada nismo susreli.

Sigurna sam da su ove fantastične knjige koje pričaju priču o jednom vrlo posebnom dječaku osvojile generacije i da će se ime Harry Potter još jako, jako dugo spominjati u knjiškom svijetu a i izvan njega. Jer, budimo realni, poznajete li vi osobu koja za njega nije nikad čula?! Ja ne!😁

Ovo divno rano jesensko vrijeme kao stvoreno je za povratak u ovaj svijet čarobnjaka i bezjaka! Pa, uronimo svi zajedno i uživajmo!

Da, još jedna stvar, iako su mi knjige bolje, i adaptacije obožavam i rado gledam! Mislim da su uloge sjajno dodijeljene i definitivno ne bih promijenila apsolutno ništa.
Neki od sjajnih glumaca koji su utjelovili ove bezvremenske likove, na žalost su nas već napustili, ali zauvijek ćemo pamtiti njihov doprinos..

Od ❤️ zahvaljujem @mozaik_knjiga_mk na darovanim primjercima!

 

Izvor: Knjigoljupke

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.