RECENZIJA Knjigoljupke

Kada mi je ovaj mjesec stigao paketić knjiga iz @mozaik_knjiga_mk , moj petaš je odmah ‘zgrabio’ ovaj drugi dio Micko-kida i doslovno ga ‘progutao’ u 15 minuta! Inače jako voli Čovpasa, pa smo tako počeli kupovati i ovaj serijal. Pa, rekoh ja sebi, kad je on to tako odmah slistio i nahvalio do neba, idem i ja malo zaviriti između korica…i sve ostalo je povijest!??❤️

Dakle…koliko je ovo zabavno, smiješno i vrlo zanimljivo, sada i ja znam. Toliko mi se svidio taj drugi dio da sam odmah posegnula za prvim dijelom na polici pa i njega pročitala.
Sad već vidim da mi ne gine i serijal Čovpas, kojeg također vjerno skupljamo i svako malo se jedan od dijelova nalazi negdje na radnom stolu mog sina, onako, pri ruci!??

Ovi pre fora dječji strip romani definitivno su idealna zabava za sve, bez obzira na godine. Ako su već dio vaše kućne biblioteke – dječji odjel, a niste u njih još zavirili, baš kao i ja do sada, onda trk do police, ili u prvu knjižaru i bacite se naglavačke u svijet Micko-kida i njegovih stripoljubaca! Smijeh i zabava zagarantirani! ??

 

Izvor: Knjigoljupke

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.