RECENZIJA Knjigoljupke

Ima već par dana kako sam pročitala ovaj predobar roman ali nikako uhvatiti vremena da vam napišem dojmove.

Dakle, malo je reći da me u potpunosti oduševio i da sam uživala od prve do posljednje stranice. Na prvu me privukla preeedivna naslovnica, a zatim i krasne ilustracije koje savršeno upotpunjuju priču!

Osim što sjajno kuha i tu ljubav dijeli kroz svoje kuharice i razne emisije, sada znamo da @jamieoliver ima dara i za pisanje divnih, čarobnih priča. Priča o Billyju i Vodopadnoj šumi osvojit će vaše srce i jedva ćete čekati na povratak u taj magični svijet.

Još jedna stvar koja mi se jako, jako svidjela je to kako autor svoju ljubav prema hrani provlači i kroz priču. Billy je dječak roditelja koji sjajno kuhaju i koji su vlasnici lokalnog pubu, gdje se poslužuje hrana. Svaki puta kada Billy sjedne za stol, na njemu je neki mljac obrok zbog kojeg će vam curiti sline!
Pošto dosta djece, pa tako i jedno moje, ima ‘problem’ s hranom (čitaj ništa ne jede), ovo je divan način da im se približi pojam hrane kao nešto najnormalnije u svoj svojoj raznolikošću. Billy obožava sve što mu roditelji pripreme i baš svako jelo mu je omiljeno, bilo da se radi o mesu, povrću, ili voću, svih vrsta i na svaki način.
No, da ne bi mislili da se ova priča vrti samo oko hrane, apsolutno ne, ovo je priča koja odiše magijom, čarolijom, vilenjacima, trolovima, divovima, u kojoj mala grupica najboljih prijatelja pokušava riješiti veliku zagonetku i ponovo uspostaviti Ritam prirode.

Inspirativna, jedinstvena, posebna, čarobna, dirljiva priča u koju ćete se zaljubiti!
Jedva čekam nastavak!!!❤️

 

Izvor: Knjigoljupke

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.