RECENZIJA Knjigoljupke

Najnovija pustolovina naše drage Mašenke pridodana je našoj kolekciji koju već godinama tako vjerno skupljamo i rado čitamo!

Meni i mom starijem sinu (sada petašu?) puno znače ove divne priče jer smo na njima tako lako naučili čitati i uvijek smo se jaaaako veselili kad god bi izašla nova. Sada, kao jedanaestogodišnjak, Mašine pustolovine čita svom petogodišnjem bratu!?❤️

Ovo su doista krasne priče koje početnicima u čitanju i mlađim čitačima uljepšavaju slobodno vrijeme a ujedno im služe za učenje i vježbanje čitanja.

Maša je svestrana djevojčica koja ima puno prijatelja, voli ići u školu i sve je zanima. Rado zastane kako bi popričala sa susjedom, prošetala svog psa Flokija, posjetila bolesnu prijateljicu ili učinila dobro djelo. Nema posla koji joj nije zanimljiv, i zato stalno mijenja zanimanja kojima bi se željela baviti kad odraste. Najviše voli provoditi vrijeme vani i nekuda ići, za razliku od njenog starijeg brata Luke i tate. Oni najrađe uopće ne bi izlazili iz kuće, ali pored naše Maše, to je nemoguća misija.

U ovoj pustolovini Maša dobiva mobitel od mame, pa sada može još više istraživati i fotografijama zabilježiti sve te posebne trenutke.
Maša je uvijek zabavna, znatiželjna, pametna, hrabra i vesela i svakom svojom novom pustolovinom ponovo nam ugrije srce i ostavi u dobrom raspoloženju!
Baš ju volimo!?❤️

 

Izvor: Knjigoljupke

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.