RECENZIJA Knjigoljupke

Najbolja mama na svijetu, Sébastien Perez/Benjamin Lacombe
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@mozaik_knjiga_mk

Kao svaki istinski knjigoljubac, imam puno knjiga u svojoj kućnoj biblioteci, a kako imam i dvoje djece, veliki dio moje biblioteke su upravo naslovi za najmlađe, slikovnice i dječji romani u kojima i ja neizmjerno uživam!?

Ova slikovnica o kojoj vam upravo pišem spada u sam vrh meni najdražih i nadasve najljepših koje posjedujem.??
Osim sjajnog naslova, na prvi pogled sam se zaljubila u njenu naslovnicu! Svojim sadržajem vodi nas u životinjski svijet gdje upoznajemo dvadeset majki koje povezuje bezuvjetna ljubav prema njihovoj dječici. Svaka vrsta ima svoje posebnosti o kojima je bilo vrlo zanimljivo i poučno čitati.

Sam kraj slikovnice krasi enciklopedijski dodatak iz kojeg možemo naučiti kako se određena vrsta razmnožava, koliko mladunaca može odjednom imati, koliko je trajanje trudnoće, kakva im je ishrana, kada stječu nezavisnost i još pokoju posebnost.

Dakle, osim što ćete vizualno uživati u ovoj predivnoj priči, iz nje ćete dalje ponijeti neke činjenice, koje će vam, sigurno kad-tad negdje dobro doći!?? Znači, dvostruko zadovoljstvo! Može li bolje od toga?!??

 

Izvor: Knjigoljupke

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.