RECENZIJA Knjigoljupke

Najgori ljubimci na svijetu, @dwalliams
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@mozaik_knjiga_mk

Kad sam neki dan radila popis knjiga koje namjeravam pročitati u siječnju, potpuno sam zaboravila da mi je neke naslove moj Emanuel ‘oduzeo’ čim smo ih dobili kako bi sam mogao uživati u njima.
Tako sam jučer na polici u njegovoj sobi naišla na ovaj roman jednog jedinog @dwalliams i sjetila se da ga još nisam pročitala i podijelila svoje dojmove. Mislila sam uz kavu ‘samo malo zaviriti’ da vidim što se to sve krije između ovih šarenih korica i na kraju moje poslijepodne pretvorilo se u divno vrijeme ispunjeno humorom i urnebesnom zabavom! Jedna priča vodila je drugoj, pa tako sve do kraja, nisam mogla stati! Moram priznati da mi je ovo možda i najdraža iz serijala o najgorima na svijetu!

Vrlo je teško izdvojiti neku od priča jer su sve sjajne, svaka na svoj način, ali da moram birati, moj top 3 bio bi – Zmija šašavog Šimuna, Riba zvana Prdiriga i Medo, pas koji je volio mjuzikle.

Jako mi je drago što postoje autori poput @dwalliams koji svojom maštom i posebnošću uveseljavaju sve generacije i čine naš život ljepšim mjestom!🥰🩵

Hvala @mozaik_knjiga_mk na darovanom primjerku za našu kolekciju! 👌❤️

 

Izvor: Knjigoljupke

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.