RECENZIJA Dijana Mandić, Knjige koje oduzimaju dah

Lauri treba hitno muž, inače će ostati bez krova nad glavom. Sterling se želi riješiti majčinog doma i obitelji koja tamo živi.
Spletom okolnosti, Sterling doživi nesreću i izgubi pamćenje. Laura, ne znajući tko je zapravo on, uvjeri ga da je njen zaručnik i da im je vjenčanje uskoro.
Laura ne zna da se iza anđeoskog lica krije pravi vrag. Ni Sterling, a ni Laura, nisu svjesni kakve iskrice frcaju između njih.
Dok on pokušava otkriti istinu prije njihove prve bračne noći, poljubac za pamćenje u njima budi vatrenu strast koju nitko od njih neće moći zaboraviti, pa što god da se dogodi…
Poljubac za pamćenje je knjiga za pamćenje.
Laura nije uobičajena junakinja, ljepotica u nevolji koja čeka da je netko spasi. Ne, ne. Ona uzima stvar u svoje ruke i pokušava spasiti svoju obitelj i sebe. Nema veze što će putem izgubiti srce i prodati dušu vragu, potpuno izgubiti pamet zbog Demona.
Ali bez brige, kakav bi to ljubavni roman bio, a da Demon ne postane dobar. Čista ljubav otopit će njegovo srce i izliječiti sve traume iz prošlosti. Prava ljubav sve pobjeđuje.
Uz ovu knjigu ćete se fantastično zabaviti, nasmijati od srca, pa čak i pustiti pokoju suzu.
Urezat će vam se u srce..
“I dok je rajski miris narančina cvijeta letio oko njih, usne su im se susrele u beskonačnom poljupcu koji nitko od njih nikada neće zaboraviti.”

 

Izvor: Knjige koje oduzimaju dah

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.