RECENZIJA Dijana Mandić, Knjige koje oduzimaju dah

Genevieve je zatočena u dvorcu McHugh, sve dok ju Bowen Montgomery ne spasi. Proživljava strahote kao zatočenica, ali nisu je uspjeli.
Bowen je želi osloboditi, ali ona se ne želi vratiti svojoj obitelji jer ju smatraju mrtvom. Odluči se za miran život redovnice.
Ali, naravno da ima ali, Bowen nešto probudi u njoj i sad žudi za njim i njegovim nježnim dodirima.
Naravno, ni Bowen nije imun na nju. Bio je potpuno nepripremljen na to da će mu jedna žena tako zaljuljati tlo pod nogama. Zna da će je jednom morati pustiti, ali ne želi ju izgubiti zauvijek.

“Sunce bi pomaknuo ako bi na taj način mogao osigurati njezinu sreću i sigurnost.”

“Volim ga, mama. Silno ga volim, svakog mi dana nedostaje. Morala sam doći kući, morala sam ovo učiniti kako bih mogla biti sretna i potpuna. Ali nikada neću biti posve potpuna bez njega. Dio mojega srca uvijek će njemu pripadati.”

“Dušo, ne bi mi smetalo ni da si kraljica proklete Engleske. Sve dotle dok si moja supruga ne marim jesi li sirotinja ili lord. Vatrena si i hrabra djevojka.”

Vrlo romantična i jako dirljiva priča o jednoj ful hrabroj djevojci. Ništa ju nije slomilo, pa čak niti godina dana zlostavljanja. Genevieve će vam pokazati kako se za život, prijatelje i pravu ljubav treba žrtvovati i boriti.
Bowen, ratnik kao ratnik, živi u uvjerenju da njemu ljubav ne treba. Sve dok ne upozna nju. Tada će spoznati pravu čaroliju, ali i najveći strah, strah od gubitka voljene osobe. Snaga njegove ljubavi je neizmjerna, pa čak će je i pustiti da ode, samo da bude sretna. Ako nekoga voliš, moraš ga pustiti ako to želi, ma koliko boljelo.

Jako sam uživala u ovoj knjizi. Totalno oduzima dah i još sam pod dojmom. Ovo je priča koja će vas sasvim sigurno oduševiti i u vama pokrenuti pravi ringišpil emocija.
Najdraži osvajač me totalno osvojio.

 

Izvor: Knjige koje oduzimaju dah

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.