RECENZIJA Dajana Jurakić Milovac, Knjigograd

Tino je jedan neobičan dječak, jako pametan i pun originalnih ideja. Dok se druga djeca zabavljaju u parkićima, šutaju loptu ili crtaju, Tino smišlja kako izumiti stroj koji bi svim jelima dao okus njegovog najdražeg jela – pudinga od vanilije! Njegov će genijalni um brzo izumiti stroj pudingator, no situacija će brzo izmaknuti kontroli, stvari će poći krivim putem, a Tino više nikada neće biti isti. ?

Jelena Pervan, poznata je spisateljica priča za djecu te osnivačica branda Kuća od priča gdje održava radionice kreativnog pisanja sa školarcima i radionice stvaranja priča s djecom vrtićke dobi te djecom s teškoćama u razvoju.?

Ova simpatična slikovnica oduševit će mališane, a ponajviše sve ljubitelje pudinga od vanilije. ? Osim o hrani, ova nam slikovnica puno govori o važnosti prijateljstva, prihvaćanja drugih onakvima kakvi jesu, o osuđivanju na temelju fizičkog izgleda i mnogim drugim važnim temama.
Velike i šarene ilustracije savršeno dočaravaju ovu energičnu priču koja je istovremeno i zabavna i edukativna, a za njih je zaslužna ilustratorica Ana Petrović. Preporučam ju predškolarcima i školarcima nižih razreda, ali obećajem da će se uz ovu priču i odrasli jako dobro zabaviti. ?

 

Izvor: Knjigograd

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.