RECENZIJA Dajana Jurakić Milovac, Knjigograd

Moja ocjena: 5/5 ?
U moru knjiga o trudnoći, roditeljstvu i odgoju djece, evo jedne koja je napokon fokusirana na majku i sve ono što žensko tijelo prolazi tijekom i poslije poroda. ?
Radi se o odličnom priručniku za sve novopečene majke, a obilje raznolikih savjeta pomoći će vam da se što prije psihički i fizički oporavite od poroda te da sebe stavite na prvo mjesto jer, već znamo, sretna majka = sretna beba. ?
Postnatalni period za većinu je majki jako izazovan, a ova će knjiga odgovoriti na sva vaša pitanja i pojasniti promjene kroz koje prolazite. Djeluje umirujuće jer ćete čitajući ovaj priručnik shvatiti da su sve vaše pojave, raspoloženja i emocije potpuno normalne i da u svemu ovome niste same.
Naići ćete i na puno zanimljivih priča iz stvarnog života koje dokazuju da sve mame prolaze kroz slične situacije. Knjiga se dotiče i tema kao što su postporođajna depresija i anksioznost, a prepuna je korisnih vježbi koje će vam pomoći da se trenutno, ali i dugoročno osjećate bolje. Tu su i recepti za zdrave obroke, napitke i grickalice, kao i savjeti kako prihvatiti i zavoljeti svoje novo tijelo. Ističe važnost odmora nakon poroda, a većina majki upravo to zanemaruje i odmah prelazi na brigu o djetetu, na kućanske poslove, primanje posjeta, itd.
Knjiga je zabavna, jednostavna za čitanje jer nema puno stručnih izraza, neće vas zamarati nego baš suprotno, djelovati će opuštajuće, a prije svega je jako korisna. Od mene imate veliku preporuku.

 

Izvor: Knjigograd

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.