RECENZIJA Dajana Jurakić Milovac, Knjigograd

“Rijetko tko nije barem jednom u životu bolno čeznuo i nerazumno patio za nekim s kime nije mogao biti, rijetki ne znaju koliko je stresno i zastrašujuće biti meta nečije opsesivnosti, rijetki su oni koji nisu doživjeli ni jedno ni drugo.”

Da je granica između ljubavi i mržnje jako tanka, to već dobro znamo. No ono što često ne znamo jest kako prepoznati opsesivnu ljubav i nezdravu vezu. Tu nam u pomoć uskače ovaj jako zanimljiv priručnik prepun iskrenih i istinitih svjedočanstava čija će nam iskustva donijeti mnoštvo korisnih savjeta.

Ako mislite da vaša veza koja je započela jakom strašću i zaljubljenošću ne može prerasti u opsesivnu ljubav, jako se varate. Vaš najbolji partner do sada lako se može pretvoriti u opsesivnog ljubavnika jednom kada poželite malo više slobode ili kada shvatite da ova veza ipak nije za vas.

Opsesivnost u ljubavi javlja se podjednako i kod muškaraca i kod žena, a razlog je vrlo jasan: čežnja za nekim tko vam ne uzvraća ljubav i ne želi biti s vama. Osjećaj da ste “izvan kontrole” i radnje kojima na silu želite pridobiti tu drugu osobu, samo su neki od znakova da ste upali u zamku opasne ljubavi.

Bilo da ste vi taj koji opsjeda nekoga ili ste žrtva nečije opsjednutosti, osjećaj nije lijep. Ova knjiga nudi rješenja protiv ovih situacija i pomaže vam osloboditi se osjećaja boli, odbačenosti, izgubljenosti i anksioznosti.

Jednostavan za čitanje, ali vrlo koristan i realan, ovaj će vam priručnik pomoći prepoznati nezdrav, opsesivan odnos te savjetovati vas kako izaći iz takve situacije. Stvarna iskustva žena i muškaraca uvjeriti će nas u to da zdrave i trajne ljubavne veze postoje samo ih treba znati izgraditi. ?

Od mene imate preporuku!

 

Izvor: Knjigograd

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.