RECENZIJA Dajana Jurakić Milovac, Knjigograd

Slavica Squire hrvatskoj se publici predstavila knjigom Najbolja osveta od svih je sreća. To je ujedno i prva knjiga iz serije knjiga kroz koje nas ova autorica želi naučiti kako da oblikujemo i živimo život koji ćemo voljeti. Druga knjiga iz iste serije je ova o kojoj vam upravo pišem, a autorica je već pripremila i treću i četvrtu knjigu, a ja im se od srca veselim!

 

U prvoj knjizi autorica nas je uputila kako se prvo rasteretiti svega onoga što nas opterećuje iz naše prošlosti kako bismo onda mogli oblikovati budućnost kakvu želimo. U knjizi Nećete pronaći mir dok ne postanete zahvalni autorica nam nudi alate i metode koje će nam pomoći da pronađemo svoj unutarnji mir i da uljepšamo svoju svakodnevicu. Svi u sebi krijemo neku dozu nezadovoljstva, nemira, straha i negativnih misli koji nas sputavaju u postizanju prave sreće i zadovoljstva. Važno je naučiti kako se riješiti tih utega da bismo mogli postići ono što zaista želimo u životu.

 

Njene metode čitatelju daju hrabrost i motivaciju koja je vrlo bitna kod donošenja odluka i promjena u našim životima, za izlazak iz začaranog kruga u koju nas lako uvuče brza svakodnevica koja od nas očekuje savršenu ravnotežu između obiteljskog i poslovnog života. Često smo bespomoćni i ne znamo kako dalje, rastrgani između svih naših obaveza. Uz autoričine ćete savjete dobiti volju da izađete iz stanja preopterećenosti i pronađete svoj mir.

Ukoliko već ne znate, Slavica Squire nije samo autorica ovih knjiga; ona je i prva NLP (neurolingvističko programiranje) trenerica u Srbiji, osnivačica prvog NLP instituta i prve Coaching akademije u cijeloj našoj regiji. Ona svoj posao živi i nastoji kroz njega ljude oko sebe naučiti kako da iskoriste metode suvremene psihologije kako bi oblikovali život i posao koji će voljeti. Njene su metode, kao i savjeti, vrlo korisni i primjenjivi u svakodnevnom životu. Osim knjiga, Slavicu možete pratiti i na njenom YouTube kanalu gdje vrlo često objavljuje korisne savjete o svakodnevnim problemima malih ljudi, o problemima o kojima se možda nekad i sramimo pričati. Od srca vam preporučam njen rad u cijelosti, što kroz knjige što kroz ostale kanale. Zaista vjerujem da može pomoći svakome od nas da budemo bolji u onome što radimo te da budemo bolji kao osobe; prvenstveno sebi, ali i našim voljenima.

 

Izvor: Knjigograd

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.