RECENZIJA Dajana Jurakić Milovac, Knjigograd

Trebao je to biti sasvim običan drugi dan škole, no pretvorio se u pravu avanturu! Dok se Hana bori s ranim jutarnjim ustajanjem i kašnjenjem u školu, Janko je već spreman i nervozno iščekuje novi dan škole. No kada se u školi pojavi jedno neobično stvorenje koje nikako nebi trebalo biti tu, Hana i Janko se udružuju i zajedničkim snagama rješavaju nastalu zbrku.

Dok je Hana pomalo neuredna i neposlušna, Janko je vrlo odgovoran i pristojan. Iako potpuno različiti, Hana i Janko će na kraju postati prijatelji i rado u školu odlaziti zajedno.

Velika, lako čitljiva slova i živopisne ilustracije čitanje će učiniti još zabavnijim, a prvašići će odahnuti kada shvate da nisu samo oni nervozni zbog početka škole. Svojim sadržajem knjiga je potpuno prilagođena čitačima početnicima, ali će biti zanimljiva i onima nešto starijima.

 

Pozitivna i zabavna knjiga koja će djeci olakšati prve dane u školi. Svojim sretnim završetkom mami osmjeh na dječja lica i potiče na zajedništvo i prijateljstvo, bez obzira na različitosti.

 

Izvor: Knjigograd

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.