RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Annabelle Green se treba udati što prije – najkasnije do svog dvadeset petog rođendana do kojega je ostalo samo mjesec dana, a sve to kako bi naslijedila dom u kojemu živi. Nakon što je ostala bez majke sa svojih deset godina, Belle su prihvatili lady Ainsley i njezin, sada pokojni suprug, odnoseći se prema njoj kao prema vlastitoj kćeri. Tako je dobila nove roditelje i dom koji je zavoljela, dom u kojem ima mir i stabilnost. A sada bi to sve mogla izgubiti.
Prije šest godina njezin je ugled srozan, a to joj nimalo ne pomaže u potrazi za suprugom. Za sve je kriv Quinton Carlisle, jedan od najšarmantnijih zavodnika u Londonu. Upravo Quinton će, na nagovor svoje tete lady Ainsley, doći u dvorac Glenarvon i pokušati pomoći Belle u njezinoj potrazi.

Kada se ugledaju nakon dugih šest godina, ni jedno ni drugo nisu ravnodušni. No kako Quintonu ženidba nije ni na kraj pameti, morat će pronaći način da obuzda privlačnost koju osjeća prema Belle, pomogne joj pronaći supruga i nastavi dalje svojim putem. No, to neće biti tako lako kao što je očekivao…

‘Kad zavodnik sagriješi’ druga je knjiga iz serijala Kako ukrotiti Carlisleove. Ovaj serijal me osvojio već od prve knjige. Stil pisanja autorice me oduševio, a likovi koje nam donosi lako osvajaju srca.
Isto tako su me odmah osvojili i Belle i Quinn. Iako su me povremeno izluđivali svojom tvrdoglavošću, isto tako su me i puno nasmijavali međusobnim zadirkivanjem i podbadanjem. U tome sam, iskreno, najviše uživala.

Belle nije imala nimalo lagano djetinjstvo, a izrasla je u predivnu, hrabru i upornu ženu. Bila je zahvalna što ima svoj dom, mir i sigurnost – ono što do svoje desete godine nije imala. Quinn je, zbog gubitka koji je doživio, odlučio da se neće ženiti, nadajući se da će se tako zaštititi od povrjeđivanja.

Ovo je jako zanimljivo i zabavno štivo koje se brzo i lako čita, a uživanje je zagarantirano. Jedva čekam nabaviti i pročitati nastavke. Od mene imate velike preporuke.

“Provociranje izvlači tvoju vatrenu stranu, Belle (…) – a ja sam oduvijek volio izvlačiti vatru iz tebe.”

“Bog joj pomogao, prepoznala bi taj osmijeh bilo gdje, taj markantno gladak smiješak čijim bi šarmom natjerao i kralja da mu preda svoju krunu…” 

 

Izvor: P.S.I love books

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.