RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Obitelj Rudija Vulasa, bivšeg munchenskog insvestitora i sadašnjeg poduzetnika, živi životom o kakvom mnogi mogu samo sanjati. Njihovo bogatstvo svakim danom sve je veće.
No upravo to devetnaestogodišnju Izabel, Vulasovu kćer, čini metom zagrebačkog podzemlja. Kako bi zaštitio svoju kćer, Vulas odlučuje osigurati joj tjelohranitelja.
Igor Crneković, zvan Crni, po povratku s bojišta i nakon nekoliko godina izbjegavanja posla i obveza, pridružuje se zaštitarskoj firmi Mustela. No umjesto uobičajenih poslova koje je očekivao, angažiran je kao tjelohranitelj prelijepe i fatalne Izabel…

Odličan roman! Jako ugodno iznenađenje.
Ima već dosta vremena otkako sam pročitala Tribusonov roman ‘Otac od bronce’ u kojem sam doista uživala, a ovaj je još i više po mom ukusu. Stil pisanja autora je itekako prepoznatljiv, i meni se jako sviđa.

Imamo odlične i jako zanimljive likove, radnju punu napetih dijelova i iznenađenja, ljubavnu priču i fantastičan obrat kakav doista nisam očekivala.
Atmosfera je mračna i također je odlično dočarana.

Crneković mi se kao lik posebno svidio. Pomalo ciničan, neprilagođen i svojeglav, ali i jako zanimljiv i duhovit.
Vidjet ćemo što se sve može kada imaš novac i moć, a imamo prilike vidjeti i kako izgleda život u disfunkcionalnoj obitelji.

Romanom ‘Otac od bronce’ autor me ugodno iznenadio, te zainteresirao i za ostale romane iz svog pera, a ovim me “kupio” za sva vremena. Svakako uskoro planiram pročitati još njegovih romana. Uživala sam u čitanju i roman ‘Zbogom, Izabel’ vam preporučujem od srca!

“U tom mi se trenu učinilo da je postigla ono što nikome nije pošlo za rukom, natjerala me da polako postanem nešto što nikad nisam bio.”

 

Izvor: P.S.I love books

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.