RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Vicious Spencer je bezosjećajan, zloban i okrutan. Uvijek je dobio što je želio i ostvario što je zamislio, bez obzira koliko ga to koštalo i ne brinući o posljedicama.
Emilia je draga, skromna i brižna djevojka.
Djevojka koja je imala svoje snove i planove. Sve to uništio joj je upravo Vicious, koji ju je zbog svoje ljubomore odlučio otjerati i odvojiti je od njezine obitelji.
No, bez obzira na sve što joj je učinio, ona ga je, na neki čudan način – željela. A želio je i on nju, iako si to dugo vremena nije htio priznati.

Sada, deset godina nakon njezinog odlaska u New York, pronašao ju je. Ima plan za koji mu je potrebna, a nakon što ostvari što je zamislio, opet će ju odbaciti. Tako je barem mislio. No, ništa neće ići po planu..
Što je Vicious osmislio i iz kojeg razloga je otjerao Emiliju prije deset godina, saznajte čitajući.

Odlična knjiga, kao i prethodne dvije. Ovaj žanr ili voliš ili ne voliš, između nema. Ja obožavam priče koje stvara L. J. Shen, likove, njezin stil pisanja.. apsolutno sve. Njezine priče su posebne, a likovi su nezaboravni.
Takav je i Vicious Spencer. Zgodan, privlačan, a istovremeno zloban, hladan, okrutan, nasilan. Ali, unatoč svemu tome, bilo mi je nemoguće mrziti ga. Iako me na samom početku neopisivo nervirao svojim ponašanjem, s vremenom mi je postao draži, a nakon što sam doznala pravu istinu o njemu, moje mišljenje se u potpunosti promijenilo.

Za razliku od Viciousa, Emilia me odmah osvojila. Divna, draga i skromna djevojka, koja se žrtvovala za svoju obitelj, posebno za bolesnu sestru. Djevojka koja je naporno radila kako bi sestri mogla platiti lijekove. Njih dvoje su potpuna suprotnost, ali kasnije otkrivamo da se i u njemu, ispod te naizgled hladne vanjštine, krije veliko srce. A ono što je on proživio, nešto je nevjerojatno i izuzetno bolno.

Nakon što sam krenula čitati, bila sam toliko uvučena u priču, da nisam mogla prestati okretati stranice. Dinamično, zanimljivo, napeto, prepuno strasti, privlačnosti, ali i boli i mržnje.
Ja sam doista uživala u čitanju i veselim se nastavcima serijala, a knjigu svakako preporučujem ljubiteljima žanra.

“Svidjelo mi se to što sam vidjela. Bio je savršeno nesavršen. Ispravno neispravan. Što je bilo najvažnije – bio je Vicious.”

“Vicious nije znao gubiti. To je stalno iznova dokazivao. Kad je htio nešto, to je uzeo, za sobom ostavljajući srušene mostove i spaljeno ratište.”

 

Izvor: P.S.I love books

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.