RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Cassandrina sestra blizanka Pandora udala se i započela novi život, i Cassandra je ostala sama. Osim usamljenosti, pomalo je osjećala i zavist.
Cassandri je ovo već druga sezona i krajnje je vrijeme da si pronađe supruga. Prošla sezona bila je uspješna, dobila je nekoliko ponuda za brak, no sve ih je odbila. Ono što je ona željela je brak iz ljubavi, a ne iz interesa.

Tom Severin zgrnuo je ogromno bogatstvo na željeznicama te je bio dovoljno bogat i moćan da ostvari sve što zamisli. No, više nije bio zadovoljan i sretan kao prije. Nešto je nedostajalo.
Čim je ugledao lady Cassandru Ravenel, odlučio je da je mora imati. No Cassandra želi jedino što joj on ne može pružiti, a to je ljubav.
Kada novostečeni neprijatelj Ravenelovih gotovo uništi Cassandrinu reputaciju, Severin u tome vidi svoju priliku. No vrlo brzo će naučiti da se novcem ne može sve kupiti..

Lisa Kleypas jedna je od mojih najdražih autorica i znam da, koji god njezin roman odabrala, neću pogriješiti. Očekivano, i ovaj roman me oduševio.

Cassandra i Severin su me osvojili odmah na prvu. Uživala sam prateći kako se razvija njihov odnos, te kako se Severin uz nju mijenja. Dijalozi između njih dvoje bili su mi odlični. U puno navrata sam se pošteno nasmijala.
Najviše mi se svidjelo to što je Cassandra znala što želi i unatoč svemu što joj se događalo, nije pristajala na ništa manje od toga.

Roman je jako zanimljiv i dinamičan, te bez problema drži pažnju od samog početka pa do kraja. Slatka, simpatična, romantična priča s ponekim zapletom i preprekom na putu koja će se zasigurno svidjeti svim ljubiteljima povijesno- ljubavnih romana. Od mene imate veliku preporuku.

“To je bilo nešto s čim se nije nikada susrela, ali je oduvijek žudjela za time… da je netko obujmi, da se usidri u nečijem naručju, da se osjeća željeno…”

“Teško onome koji mora sam podnositi nesreću. Ali nije sretan ni onaj koji sreću sam uživa.”

“Nema ničeg lošeg u tome da čovjek nešto ne zna. Glupi su jedino oni koji misle da sve znaju.”

 

Izvor: P.S.I love books

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.