RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Natalie Porter djevojka je koja uz studij radi čak tri posla kako bi mogla plaćati privatnog istražitelja koji će, nada se, pronaći njezine biološke roditelje. Otkako je odlučila pronaći ih prošlo je već šest dugih godina, no jedne večeri želja joj se napokon ispunila.
Dok se zabavljala u pubu s prijateljicama ugledala je izuzetno privlačnog muškarca. Dugo joj se nije dogodilo da ju je netko toliko privukao, jer muškarci su joj bili samo smetnja i nisu vrijedili truda, a i vrlo lako ih je pročitala već pri samom pogledu na njih.
No, ovaj muškarac za nju je bio zagonetka.

Ono što ni u najluđim snovima nije očekivala je da će se upravo on, te iste večeri pojaviti u njezinom stanu. Naime, tajnoviti neznanac zapravo je njezin tjelohranitelj, Aleksandr Sevastijan, koji već neko vrijeme iz daljine pazi na nju, a poslao ga je njezin biološki otac, mafijaški šef. Te iste večeri prisiljena je poći s njim u Rusiju jer joj prijeti opasnost. Natalie preko noći od djevojke koja radi tri posla, postaje bogata mafijaška princeza.
No nije ni svjesna što ju sve očekuje, i da će između ostalog, s privlačnim Sevastijanom probuditi one najskrivenije maštarije.

Profesionalac je prva knjiga novog erotskog serijala Pravila igre. Mišljenja za nju su dosta podijeljena, a ja sam definitivno u grupi onih kojima se svidjela. Ovaj žanr ili voliš ili ne voliš, između nema. Ja volim pročitati knjige poput ove i znam otprilike što u njima mogu očekivati.
Meni osobno je Natalie povremeno išla na živce jer ni sama nije znala što doista želi, no to mi je zapravo jedini minus.

Sevastijan je imao jako teško djetinjstvo, prepuno nasilja i prerano je morao odrasti. Također, već kao dvanaestogodišnjak ušao je u svijet koji nikako nije bio za nekoga njegovih godina. Prepun je ožiljaka, onih vanjskih, a još i više onih unutar sebe.
Upravo Natalienin biološki otac ga je spasio s ulice i doveo u svoj dom, a igrom sudbine njih dvoje su se pronašli i napokon dobili osobu kakvu su oduvijek željeli, osobu s kojom će ispitivati granice i ostvarivati one najnedopuštenije i najskrivenije maštarije.

Knjigu sam pročitala dosta brzo. Radnja je brza, zanimljiva i drži pažnju. Puno je erotskih scena, sve je vrlo detaljno opisano i knjiga neodoljivo podsjeća na 50 nijansi sive. Tako da, ako volite takve knjige, vjerujem da bi vam se mogla svidjeti i ova. Ja ju svakako preporučujem i veselim se sljedećoj iz serijala.

“Izgledao je kao dobitak na lutriji, kao muškarac mojih snova koji mi je izokrenuo svijet naglavačke. Poremetio je sve što sam znala: mislila sam da se užitak kreće od nula do deset, a onda se pojavio on i zavodljivo mi šapnuo u uho, Nisi znala?Nema gornje granice.”

“Oči su mu bile pune tame, posesivne. Duboke. Brutalne. I beskrajne. Gledao me kao što lovac gleda lovinu upalu u zamku, spreman uživati u novom vlasništvu.”

 

Izvor: P.S.I love books

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.