RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Francesca Rossi cijeli je život živjela u zlatnom kavezu, odgajana strogo i tradicionalno.
Sada nakon što je napunila devetnaest godina, roditelji su je odlučili i službeno uvesti u čikaško društvo.
Iako je Francesca željela upisati fakultet, njezina zadaća kao jedine nasljednice poslovnog carstva Rossijevih, bila je posvetiti se traženju idealnog budućeg supruga. Otac joj je bio na čelu čikaškog Sindikata podzemlja, stoga je tradicija nalagala je da se mora udati isključivo za muškarca koji je bio povezan sa Sindikatom.
Iako joj se život kojim je živjela nije ni najmanje sviđao, veselila se udaji za muškarca kojeg je poznavala od djetinjstva i u kojeg je bila ludo zaljubljena.

Bal pod maskama bio je idealna prilika da napokon poljubi Angela Bandinija.
No, prvi poljubac ukrao joj je maskirani zlikovac Wolfe Keaton.
Tada počinje njezina noćna mora jer Wolfe ucijeni Francescina oca njegovim grijesima, te je ona prisiljena udati se za njega.
Ona tada gubi nadu u savršenu budućnost sa svojom jedinom ljubavi i prisiljena je živjeti sa muškarcem kojeg ne voli, a koji je uz to arogantan, drzak, bezobrazan i nemilosrdan.
No, s vremenom Francesca shvaća da ju taj arogantni zlikovac privlači, te polako otkriva njegove tajne i ruši zidove koje je podigao oko sebe.

“Nekim je ljudima potreban samo čvrst zagrljaj. Oko vrata. Samo malo, zapravo sam osjećala nagon da ga zadavim. Nije to isto.”

Senator Wolfe Keaton iznimno je ambiciozan, bogat, moćan i neodoljivo privlačan muškarac.
Žene su mu se doslovno nudile na pladnju nadajući se da će ga promijeniti, a on je uživao u svojoj moći, pažnji koju je dobivao i brojnim avanturama, dok mu brak nije bio ni na kraj pameti.
Sve dok nije odlučio iz čistog hira oženiti kćer Arthura Rossija, samo kako bi mu se osvetio za sve što mu je učinio u životu.
S njom nije planirao imati apsolutno ništa, jer ona je za njega bila samo jedna razmažena tinejdžerica koja je u životu imala sve što je ikad poželjela.
Nije ni slutio koliko griješi u vezi nje.
A nije se ni nadao da će ga ta djevojka koja mu je od prvog trenutka činila život nepodnošljivim, početi sve više privlačiti.

Ova priča me oborila s nogu. Ne znam mogu li uopće dovoljno dobro dočarati koliko me oduševila. Roman me privukao već od same naslovnice koja je zaista predivna i sinopsisa koji je puno obećavao.
Radnja je odlično osmišljena, likovi su savršeni, dijalozi jako zanimljivi, te imamo puno neočekivanih zapleta, a zahvaljujući tome dobivamo roman kojeg je teško ispustiti iz ruku do samoga kraja.
Bilo je trenutaka kada sam željela vrištati od frustracije i Wolfe mi je na početku išao na živce, no nakon što sam shvatila zbog čega je takav kakav je, postao mi je jako drag.
Oboje su uspjeli osvojili moje srce.
Roman je u meni probudio puno različitih emocija- od ljutnje, tuge, nevjerice, suosjećanja, smijeha, ali isto tako me uspio razniježiti i napuniti mi oči suzama.

Ovo je jedna predivna, moderna bajka koja nam daje nadu da za svakog postoji ona idealna osoba, te da nakon kiše uvijek dolazi sunce.
Koliko god nam lošeg život donio, sreća nam kad tad pokuca na vrata, a većinom kada to najmanje očekujemo.
Ovo nije još samo još jedna u nizu slatkih ljubavnih priča. Ovaj roman nam donosi zaista puno više.
To je jedan od onih romana koji dugo ostaje u sjećanju i o kojem će se još dugo pričati.
Zlikovac i Nemeza se ne zaboravljaju tako lako.
Vjerujem da ne moram posebno naglašavati da imate koje ogromne preporuke!

“Svijet je nepravedno mjesto. Čovjek ne bude nagrađen ako je dobar, pristojan ili moralan. Nagradu dobivaš samo ako si talentiran, borben i lukav. A sve to nije nužno pozitivno.”

 

Izvor: P.S.I love books

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.