RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Lucy Hutton radi kao pomoćnica direktorice u izdavačkoj kući. Nekoć, u vrijeme kad su se knjižare diljem grada zatvarale jedna za drugom, i njihova mala izdavačka kuća bila je pred slomom. No, u zadnji tren su se spojili s drugom izdavačkom kućom koja je također bila u velikim problemima.

No od tada, za Lucy je sve krenulo naopako. Oduvijek se ponosila činjenicom da je na poslu svima draga i da je svi vole, a sada dijeli ured s Joshuom Templemanom, jedinom osobom koja ju mrzi. Naravno, i ona gaji iste osjećaje prema njemu.
Svakoga dana igraju igre nadmetanja, no sve će se promijeniti nakon što oboma ponude promaknuće. Kako će završiti najvažnije od svih njihovih nadmetanja, saznajte čitajući.

Nakon što me osvojio roman 99 posto moj, i ovom sam se jako veselila. Pročitala sam nekoliko komentara kako je ovaj roman bolji, ali iskreno, meni su oba odlična.
Zaista sam uživala u čitanju, zabavila sam se i pošteno se nasmijala. Jako mi se sviđa autoričin stil pisanja, a njezine priče su mi jako zanimljive.

Imamo dvije u potpunosti različite osobe. Joshua je ozbiljan, arogantan i nitko ga ne voli, a Lucy je slatka, vesela i svima draga, no mnogi i iskorištavaju tu njezinu dobrotu. Od samog početka, ovo dvoje ljudi postali su zakleti neprijatelji. Barem se tako činilo. Ali, svi znamo koliko je tanka linija između ljubavi i mržnje.
Ova cijela priča mi je bila jako zanimljiva, slatka i duhovita, nisu mi smetala čak ni njihova silna nadmetanja i toplo- hladne igrice.

Roman me osvojio od samog početka i svakako ga preporučujem svima kojima treba odmak od ozbiljnijih tema, nešto duhovito i zabavno. Veselim se budućim romanima ove autorice.

“Njegov osmijeh vrijedi tisuće tuđih. Treba mi fotografija. Treba mi nešto za što se mogu uhvatiti. Treba mi da se cijeli ovaj bizarni planet prestane vrtjeti kako bih zaledila ovaj trenutak u vremenu.”

“On je svaki moj dan u tjednu. Svi kvadratići moga kalendara.”

“Ne gubi iz vida cilj i, što god bilo, nastavi hodati.”

 

Izvor: P.S.I love books

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.