RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Darcy Barret zaljubila se još kao osmogodišnja djevojčica i već tada znala je da je pronašla muškarca svog života. Tom Valeska bio je njihov susjed i najbolji prijatelj njezinog brata, bili su nerazdvojni, a Tom je uvijek pazio na nju i štitio ju.
No, godinama kasnije život ih je razdvojio. Darcy se počela baviti fotografiranjem i neprestano je putovala, a Tom se zaručio.
Sada kao 26- ogodišnjakinja Darcy zajedno s bratom blizancem nasljeđuje bakinu kuću s točnim uputama kako ju urediti. Takav odgovoran i niti malo lak posao njezin brat odlučuje povjeriti ni više ni manje nego svom najboljem prijatelju Tomu, koji je odnedavno pokrenuo svoju građevinsku tvrtku.

Iako su prošle godine otkako Tom Valeska nije dio njezinog života, kada ga nakon toliko vremena ponovno ugleda, jasno joj je da je on i dalje jedini muškarac kojeg želi. A ono što će sve promijeniti je saznanje da je Tom odnedavno ponovno slobodan.
Tu kreće njihova igra mačke i miša.
Kemiju između njih gotovo je nemoguće sakriti, no niti jedno od njih dvoje ne usudi se otkriti svoje prave osjećaje. Kako će njihova igra završiti, saznajte čitajući.

Dojmovi u vezi ovog romana zaista su podijeljeni. Nekima se sviđa, dok drugi baš i nisu oduševljeni.
Mene je roman zaista ugodno iznenadio.
Uz zanimljive likove, najviše mi se svidio stil pisanja, a posebno su me nasmijale Darcyne duhovite usporedbe, posebno one povezane s Tomom, te njihovi dijalozi.
Za mene osobno, ovo je idealno štivo za zabaviti se, odmoriti mozak i pošteno se nasmijati.

Darcy je prepuna energije, drska, neobuzdana, i što pomisli to će i reći bez previše razmišljanja, dok je Tom miran, drag, odgovoran i kod njega sve mora biti savršeno. Iako su potpuna suprotnost, idealno se nadopunjuju i mene su osvojili baš takvi kakvi jesu. Povremeno mi je ta njihova igra mačke i miša išla na živce jer jednostavno nisam mogla dočekati da si već jednom priznaju ono što je toliko očito.
Duhovito, simpatično, strastveno, zanimljivo i zabavno!
Roman vam svakako preporučujem, a ja se uskoro dajem u potragu za prethodnim romanom “Igra ljubavi i mržnje”, za koji sam čula da je navodno bolji od ovoga. E, to se itekako mora provjeriti. ?

“Miriše kao želja uz rođendansku svjećicu. Nikada u životu nisam osjetila ni mrvicu posesivnosti prema ijednom muškarcu, ali s Tomom Valeskom… posesivnost je kao nešto što držim okovano duboko u sebi jer na to nemam prava.”

“Sada mjerkam Toma i izgleda kao komad torte ili još jedna prelijepa fotografija koju nikada neću slikati.”

 

Izvor: P.S.I love books

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.