RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Temple je nekoć imao sve- titulu, ugled i moć, a sve to izgubio je prije dvanaest godina, kada je optužen za ubojstvo Mare Lowe neposredno prije njezinog vjenčanja. Te noći koja mu je promijenila cijeli život nije se sjećao, ali tada je izgubio sve što je samim rođenjem dobio.
Sada, dvanaest godina poslije, Temple vlada najmračnijim dijelovima Londona.
Kockarnica Pali anđeo i ring u kojem je nepobjediv, donijeli su mu sve što je izgubio. Sve osim odrješenja. No uskoro mu se pruži prilika i za to jer prošlost mu pokuca na vrata i to ni više ni manje nego u obliku Mare Lowe, žene koja je živi dokaz da nije počinio ubojstvo za koje ga terete.
Zbog te žene izgubio je sve, ukrala mu je dvanaest dugih godina i jedino do čega mu je tada stalo je osveta.
Temple će vrlo brzo shvatiti da nije sve tako kako se čini. Privlačnost koju će osjetiti prema njoj sve više će rasti, a njemu će trebati puno snage da bi joj se odupro.

Mara Lowe prije dvanaest godina je pobjegla i nikada više nije planirala vratiti se u taj svijet, no brat joj je pomrsio planove izgubivši sav njihov zajednički imetak u zloglasnoj kockarnici Pali anđeo.
Mara je tada prisiljena obratiti se Templeu, muškarcu kojeg je uništila.
Samo on joj može vratiti izgubljeni novac, a ona mu u zamjenu nudi ono što neće moći odbiti. Jer jedino ona zna što se dogodilo te noći i nudi mu odrješenje i povratak titule koja mu toliko znači.
Privlačnost koju će osjetiti prema njemu već od prvog susreta s vremenom će se pretvoriti u osjećaje s kojima će se boriti i od kojih će uporno bježati.
Jer ona je tu samo da vrati izgubljeni novac, da društvu obznani istinu i da ponovno nestane.
No to neće biti niti malo lak zadatak..

Kazna za vojvodu treći je roman serijala Pravila lopova. Ovaj roman nam donosi još jednu zanimljivu, napetu i odlično osmišljenu priču, zajedno sa neodoljivim likovima od kojih se teško rastati. Dobili smo još jednog moćnog, snažnog i privlačnog muškarca i isto tako snažnu i hrabru, ali i vrlo požrtvovnu ženu. Oboje se na neki način bore sa svojim demonima iz prošlosti, a s vremenom će shvatiti kako imaju puno više zajedničkog nego što su ikada mogli i zamisliti.
Radnja je dinamična, likovi su odlično okarakterizirani a stil pisanja autorice osvojio me već sa prvim romanom svojom lakoćom i jednostavnošću.
Očekuje vas puno osjećaja od mržnje, krivnje, pa sve do ljubavi, ali i želje za osvetom.
Također, tijekom čitanja otkrivat ćemo puno tajni koje će roman učiniti još zanimljivijim i napetijim, a imamo i nekolicinu vrućih scena koje će sve dodatno začiniti.

Ovo nije još samo jedan ljubavni roman, ova priča ide puno više u dubinu i zasigurno će vas dirnuti. Drugi roman iz serijala još uvijek mi ostaje najdraži, ali uskoro nam stiže i Chaseova priča kojoj se zaista veselim. Do tada, od srca vam preporučam ovaj roman i Templeovu priču.

“Ona je bila jablan, a on je bio oluja. Ona se neće dati slomiti. Osjetio je divljenje, ali ga je sakrio. Ona ga je uništila. Ona ga je pokrala.”

“Bilo je trenutaka koji su promijenili nečiji život. I putova koji nisu dolazili do raskrižja.”

 

Izvor: P.S.I love books

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.