RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Poppy Bridgerton je izuzetno neovisna i pustolovna, a planira se udati isključivo za muškarca s kojim dijeli jednake interese i intelekt, što joj se zasad čini kao nemoguća misija. U posjeti prijateljici, znatiželjna Poppy slučajno otkrije zanimljivo tajno skrovište, no tamo je zateknu dva mornara, otmu je i odvedu sa sobom na brod.

Kapetan Andrew James Rokesby u šoku je kada otkrije ženu u svojoj kabini, posebno nakon što dozna da je ona Bridgerton. No Poppy ne zna tko je on, a Andrew joj to ne namjerava otkriti. S obzirom na to da prevozi važnu robu i dokumente, jasno mu je da je dok to ne obavi zapeo s njom. No, kako vrijeme prolazi, oboje shvaćaju da imaju puno više zajedničkog nego što su očekivali.

Ovo je treći roman iz serijala o obitelji Rokesby, još jedan zanimljiv, duhovit i zabavan roman Julie Quinn.

Volim romane ove autorice i svakom novom se neopisivo veselim. I u ovom sam uživala u potpunosti, zabavila sam se i pošteno nasmijala.
Najveće mi je iznenađenje to što se radnja najvećim dijelom odvija na brodu, što je nešto posve neočekivano i drukčije, a samim time meni je i dodatni plus.

Malo je reći da su me Andrew i Poppy oduševili. Oboje su simpatični, zanimljivi i inteligentni, a dijalozi između njih su izuzetno duhoviti. Uživala sam u njihovim verbalnim nadmetanjima i nadmudrivanjima. Ni jedno ni drugo nisu ni najmanje očekivali da će pronaći osobu koja će im u tolikoj mjeri odgovarati, a posebno ne u navedenim okolnostima.

Od mene svakako imate veliku preporuku za ovu lijepu, zanimljivu i zabavnu priču. Idealno štivo za opustiti se i nasmijati. Jedva čekam vidjeti što nas čeka u nastavku.

“Moja majka često kaže da se istinski dobra osoba prepoznaje po tome što se veseli sreći ljudi koje ne poznaje.”

“Morat će ostatak života provesti u društvu svoga budućeg muža; zar je previše nadati se nekome s kime je zanimljivo razgovarati? Nekome tko bi je mogao nasmijati?”

 

Izvor: P.S.I love books

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.