RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Lord Robert Carlisle nikad ne odustaje od izazova, kako u poslu, tako i u ljubavi. Sada je pred njim prilika na koju je dugo čekao – Henry Winslow, uspješan poslovni čovjek i vlasnik najveće trgovačke kompanije u Britanskom Carstvu, napokon traži partnera. Sve što je Robert Carlisle radio posljednje dvije godine vodilo je ovom trenutku, i ne namjerava dopustiti da mu takva prilika izmakne. No, Henry Winslow daje mu jedan jako zanimljiv izazov- da pronađe supruga njegovoj skandaloznoj kćeri. Ako u tome uspije, dobit će toliko željeno partnerstvo.
Robertu je jasno da neće biti nimalo lako pronaći supruga ženi na lošem glasu i bez miraza, a kako i sama Mariah Winslow želi osigurati partnerstvo u očevoj kompaniji, itekako će se potruditi što više mu otežati taj zadatak.

Dok se njih dvoje nadmudruju i suprotstavljaju jedno drugome, privlačnost među njima raste i sve će im dodatno zakomplicirati…

“Kad vrag izaziva” treća je knjiga iz serijala Kako ukrotiti Carlisleove.
Jako mi se sviđa stil pisanja ove autorice. Prva knjiga iz serijala toliko me oduševila da sam odmah znala da ću si nabaviti i ostale. I doista uživam u njima, iako priznajem da mi je prva i dalje najdraža.

Likovi su odlični okarakterizirani. Iako se na prvu tako ne čini, Robert i Mariah imaju puno toga zajedničkog. Oboje su izgubili jednu od najvažnijih osoba u životu i na svojim leđima su nosili veliki teret krivnje. Također, oboje su tvrdoglavi, strastveni i žele dokazati vlastitu vrijednost.

Mariah me posebno oduševila. Ona je jedna doista posebna, draga, inteligentna i sposobna žena koja ne mari za društvena pravila. Žena koja zna što želi, a njezina najveća životna želja je raditi u obiteljskoj kompaniji. Robertu također puno znači to partnerstvo, jer time bi napokon dokazao da je dostojan prezimena Carlisle.

Uživala sam u čitanju i pošteno sam se nasmijala njihovim prepucavanjima i nadmudrivanjima. Jako zanimljivo, zabavno, simpatično i duhovito štivo. Preporučujem od srca.

 

Izvor: P.S.I love books

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.