RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

O Hughu smo već imali prilike čitati u prethodnom romanu, u kojem smo doznali za dvoboj koji mu je u potpunosti promijenio život. Ozlijeđena mu je noga, a zbog prijetnji njegovog oca, Hughov najbolji prijatelj Daniel potjeran je iz zemlje.
S obzirom na to da je upravo Hugh kriv što se taj dvoboj dogodio, trudio se na sve načine izboriti za sigurnost svog prijatelja, a nakon nekoliko godina u tome je napokon i uspio.

Sada se njegov prijatelj ženi, a Hugh je prisiljen provesti čitav tjedan upravo s lady Sarah, koja mu nikada nije oprostila navedeni dvoboj koji je skoro uništio njezinu obitelj. Ni Hugh nije oduševljen njezinim društvom jer nikada nije volio žene koje previše dramatiziraju, a ona je upravo takva.
No kako provode sve više vremena zajedno, tako se i njihovo mišljenje polako mijenja.

Uvijek volim naglasiti da je Julia Quinn jedna od mojih najdražih autorica. Ona je autorica za koju sam sigurna da me neće razočarati i uvijek s nestrpljenjem iščekujem njezine nove romane. I doista uvijek uživam u njezinim pričama i vrlo brzo zavolim njezine likove.

Hugh i Sarah su me oduševili. Smijala sam se njihovim prepirkama i nadmudrivanjima, a istovremeno sam uživala prateći kako se mijenja početni dojam koji su imali jedno o drugome.
Imamo muškarca koji je uvjeren da zbog svoje povrijeđene noge nikada neće pronaći ženu koja će ga takvog prihvatiti a kamoli zavoljeti, jer on ne može puno toga što može potpuno zdrav muškarac.

Sviđa mi se što se autorica odlučila za lika kao što je Hugh i što ga je prikazala toliko realno. Mene je osvojio baš takav kakav je- ranjiv i nesiguran. No, Sarah nije smetao njegov problem i to mi je i bilo najljepše u cijeloj priči – ta njezina briga, podrška i razumijevanje. To što je uvijek gledala kako da mu sve olakša. Dragi su mi svi likovi iz serijala, ali Hugh i Sarah su mi nekako posebni. Idealan su par i savršeno se nadopunjavaju.

Roman “Zbroj naših poljubaca” donosi nam jednu doista divnu, toplu i dirljivu ljubavnu priču. Mene je neopisivo oduševio i od srca vam ga preporučujem.

“Mudra osoba jednom mi je rekla da naš karakter ne otkrivaju naše pogreške, već ono što činimo da te pogreške ispravimo.”

“Sarah je na jedinstven način znala učiniti to da se ljudi uz nju osjećaju ugodno. Doista je to smatrao njezinim talentom.”

“Nije znala da je moguće toliko žudjeti za drugim ljudskim bićem.” 

 

Izvor: P.S.I love books

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.