RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Ovo je prvi dio iznimno popularnog serijala u stripu za mlade koji je osvojio čitatelje diljem svijeta, a i ekranizacija na Netflixu također je doživjela ogromnu popularnost.
Nakon čitanja prvog dijela serijala, moram reći da me niti malo ne čudi toliko oduševljenje čitatelja.

Iako inače ne čitam grafičke romane (ili stripove), ovaj me odmah privukao. Bila sam jako znatiželjna i uzela sam ga na čitanje ubrzo nakon što mi je stigao, a od tada sam ga pročitala dvaput. I zasigurno ću još jednom prije izlaska nastavka.

Simpatični i dragi Charlie i Nick su me odmah osvojili, a autorica je na divan način prikazala njihov odnos koji se od prijateljstva razvija u nešto više. Priča je zanimljiva, simpatična i dirljiva. Mene je osvojila od prve stranice i doista mi je tijekom čitanja bilo toplo oko srca.

Autorica je sama i ilustrirala čitav serijal i donijela nam priču s važnom temom na jedan jednostavan i predivan način. Savršeno je dočarala unutarnje borbe likova i sve osjećaje koje doživljavaju, sve ono s čime se svakodnevno susreću. Spoj teksta i ilustracija doista je fantastičan.

Priča je to o prijateljstvu, vjernosti, o istraživanju vlastitog identiteta, te važnosti prihvaćanja, suosjećanja i podrške.
Neopisivo se veselim nastavcima, a svakako planiram pogledati i seriju. Preporučujem od srca.

 

Izvor: P.S.I love books

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.