RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Moja ocjena: 5/5

Iz tajanstvenih razloga sir Richard Kenworthy mora što prije pronaći suprugu, a zbog nedostatka vremena ne može biti previše izbirljiv. No kada na obiteljskom koncertu ugleda Iris Smythe-Smith kako se pokušava sakriti iza svog violončela, on je jednostavno uvjeren da je upravo ona – ‘ona prava’.
Sitna i blijeda Iris navikla je na to da je ne primjećuju i to joj i odgovara, stoga je izuzetno sumnjičava kad joj Richard priđe i poželi je upoznati. Iako na njegov šarm nije ravnodušna, Iris ipak osjeća da nešto nije u redu.
Vrlo brzo sir Richard će je zaprositi, no prosidba će se na kraju pretvoriti u kompromitirajuću situaciju i Iris neće imati izbora ni vremena za razmišljanje.
A kada se razotkriju sir Richardove tajne, odnos koji su uspjeli izgraditi potpuno će se promijeniti.

Koje to tajne sir Richard krije, kako će se riješiti navedena situacija i hoće li ljubav ipak na kraju pobijediti, saznajte čitajući.

“Tajne sir Richarda Kenworthyja” četvrti je roman iz serijala o obitelji Smythe-Smith. Mene je oduševio. Neopisivo sam uživala u njemu, od prve stranice pa do samog kraja.

Roman je prepun romantike, strasti i tajni, te napetosti i neizvjesnosti upravo zbog tajne koju sir Richard krije. Imamo i puno tog prepoznatljivog Julijinog humora koji obožavam. Uživala sam u zanimljivim i zabavnim dijalozima, nasmijala sam se, malo se i ljutila, ali doista sam uživala i knjigu sam zatvorila s osmijehom na licu.

Likovi su odlični. Moram priznati da nisam bila oduševljena kada sam doznala Richardovu tajnu, unatoč razlogu zbog kojeg je to napravio, no sviđa mi se kako se na kraju sve razriješilo. Zanimljive su mi i sir Richardove sestre i ne bi mi smetalo da dobijemo i njihove priče.

Od mene svakako imate veliku preporuku za cijeli serijal.

 

Izvor: P.S.I love books

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.