RECENZIJA Antonia Kliska, Mali dnevnik čitanja

Mozaik knjiga ima ovu biblioteku Kraljice ljubavnih romana, a ako se mene pita Susan Elizabeth Phillips je kraljica tih kraljica.
Postojano uveseljava milijune već nekoliko desetljeća.

Zapravo, malo je reći da uveseljava.
Ona radosti, razgali i umiri odjednom.
Otkrila sam je poodavno, u osjetljivom razdoblju prije poroda kad su raznorazni doktori pričali raznorazne gluposti koje su na kraju sve ispale netočne, a ja sad znam da sam ih istrpila i uz pomoć ove divne dame.
Redovito u knjižnicu, jednu po jednu njenu knjigu uz puno tosta sa sirom i sve je bilo u redu. Znala sam da će biti u redu.

U tome je njezina čar. Uspjeva nas opustiti toliko da uvjeri kako će sve ispasti dobro i točno kako treba. Njene bajke ne traže da se povjeruje točno u njih, već u sebe.
Baš je dobra žena i hvala joj na tome.

U Dobitnoj kombinaciji priča se vrti oko sopranistice i nogometaša (SEP također zahvaljujem na svom kompletnom NFL znanju), spojenih u otmjenoj reklamnoj kampanji uz puno zabavnih i duhovitih dijaloga i scena, atmosferu kazališta, neizostavnih sportskih terena i jednu misteriju za dozu napetosti.
Sve skupa vrlo u skladu s vremenom i krasno svježe i mladalački.
Susan Elizabeth Phillips prati svijet u stopu.

Uživancija!
Ponosna sam čitateljica ljubavnih romana Susan Elizabeth Phillips i to ostajem. 

 

Izvor: Mali dnevnik čitanja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.