RECENZIJA Andrea Šikić, Mamine knjige

/𝑃𝑅𝐸𝑃𝑂𝑅𝑈𝐾𝐴 𝑆𝐿𝐼𝐾𝑂𝑉𝑁𝐼𝐶𝐸/
Idućeg tjedna moja Mila ima svoj prvi oftalmološki pregled, koji je trebala imati kad je napunila četiri godine, no kako sve kod nas ide dosta brzo, ona je svoj termin dobila sa 5 i pol godina! 🤫
Straha nema, a ukoliko dođe do “najgoreg” ishoda, opskrbili smo se literaturom!
Za nove, ali i iskusne vlasnike naočala stigla je knjiga “𝑯𝒖𝒓𝒂, 𝒋𝒂 𝒏𝒐𝒔𝒊𝒎 𝒏𝒂𝒐𝒄̌𝒂𝒍𝒆!”, koja ima odgovore na sva pitanja o naočalama – kako se vidi, kako liječnik zna da ne vidiš dobro, do toga tko je izumio prve naočale, kakvih sve naočala ima i koje sve poznate osobe nose naočale! Kroz ovu mini enciklopediju o naočalama vode nas Katja, koja je dalekovidna i Joško, koji je kratkovidan. Što je dalekovidnost, kratkovidnost, kao i pojmovi astigmatizam i strabizam – sve je kroz prikladne ilustracije i razumljiv tekst ovdje objašnjeno djeci, ali i roditeljima.
Mi smo spremni za prvi pregled jer smo u slikovnici naučile kako će to izgledati! Nositi naočale može biti sjajno, one pristaju svakom licu, naglašavaju osobnost i pomažu vidjeti sve pojedinosti našeg prelijepog svijeta!
Pišite preporuku s velikim P za ovu slikovnicu, a uskoro vam javimo kako je prošao Milin pregled!🤞🏻
🤓

 

Izvor: Mamine knjige

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.