RECENZIJA Anamarija Jelić, Just Read

Edward Westover je vojnik, u pravom smislu te riječi. Kao drugi sin nije morao naslijediti titulu i mogao je napredovati u vojnom svijetu. Ipak, kada mu brat umre on postaje novi vojvoda od Strathmorea, a za sve krivi samo jednu osobu. Osveta je slatka i on ju pomno isplanira, ali čak ni njemu ne može sve ići po planu. Nije računao kako će uz sav imetak koji oduzme tom čovjeku postati i skrbnik njegovoj kćeri. U početku to prihvati kao malu prepreku, ali kada ju upozna shvati da je upravo on taj koji bi mogao izgubiti sve.

Kate Benton naučila se brinuti sama za sebe. Bez majke i uz oca kojeg rijetko viđa, samo onda kada dođe po ono malo novca što ima, naučila je brinuti se za sebe i druge oko sebe. Kuća Brambly je sve što ona ima. Bori se iz dana u dan, naučila je liječiti bolesnike i ranjene, naučila je spravljati ljekovite napitke. Jednostavno se naučila boriti sama i onda jedan dan dođe on, vojvoda od Strathmorea i počne joj se petljati u sve. U početku teško prihvaća izdaju svog oca, ali kad upozna vojvodu i onu njegovu stranu koju skriva od drugih shvati kako je izgubila svoje srce. Ali ne da mu svoj posjed i svoju slobodu.

Ne mogu riječima opisati koliko sam uživala u ovoj knjizi. Čini mi se da je autorica u ovoj knjizi podigla svoj stil pisanja na puno viši nivo. Ovo je baš pitka, zabavna i temperamentna priča.

Likovi su odlično okarakterizirani. Vrlo temperamentni, oboje tvrdoglavi i jako ponosni, a u biti željni ljubavi i topline. Svoje prave osjećaje kriju od drugih i tjeraju svoj inat što potkrjepljuju sarkazmom. A svi već znaju kako volim borbe riječima kod glavnih likova. Obožavam kad su ovakvi, ne daju na sebe i bore se za sebe. Ali i kada verbalnim bitkama vode rat

Tema je odlična. U moru sličnih nešto ipak drukčije. Iako imamo klišeja, ali u potpunosti ih podržavam, ipak je ovo malo drukčija priča.

Priča je dinamična, brzo se čita. Radnja teče sama od sebe, nema nepotrebnih stajanja. Ali ima zapleta koji daju dozu adrenalina i uzbuđenja prije samog kraja priče. Priča je seksualno napeta i uzbudljiva, strast pršti iz glavnih likova i njihove borbe od samog početka priče i zadržava se do kraja. A kraj je meni divan.

Ne znam, ova priča mi je baš trebala. Iskreno sam uživala i od mene imate sve najiskrenije preporuke za ovu dirljivu ljubavnu priču koja će vam donijeti osmijeh na lice. Nemoguće je ostati ravnodušan iz ovakve likove.

 

Izvor: Just Read

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.