RECENZIJA Anamarija Jelić, Just Read

Christopher Carlisle je drugi sin grofa Spaldinga. Svi ga poznaju kao kockara, zavodnika i rasipnika. Ali istina je zapravo potpuno drukčija, samo ta istina mora ostati tajna zauvijek. On je tajni operativac, svoj život posvetio je svom poslu i nema vremena za ikoga u svom životu. Ipak, sudbina mu na put stavlja prekrasnu mladu ženu koja isto krije tajne.

Diana Morgan želi spasiti svog brata, ništa joj nije prepreka. Riskirala bi i svoj vlastiti život. Odlučila je surađivati s Kitom kako bi pomogla bratu i dokazala njegovu nevinost, ali provoditi vrijeme s opasnim Carlisleom pokazalo se pogubno za njezino srce. Može li mu u potpunosti vjerovati?

Ja sam oduševljena kako ova žena piše. Ovo je još jedan nastavak serijala Kako ukrotiti Carlisleove i mogu iskreno reći da sam potpuno opčinjena cijelim serijalom. Svaki nastavak je divan na svoj način pa tako i ovaj.

I ova priča ima sve što mi je potrebno kako bi ju obožavala.
Likove koji su divni i lako se uvuku u srce. Temu koja je drukčija i posebna, a jako dobra. Seksualnu napetost koja se proteže kroz cijelu knjigu. Uzbuđenje koje prema kraju raste i oduševljava. Napetost koja se osjeti pod prstima dok okrećemo stranice. Završetak knjige koji je divan i potpuno savršen. Sve to čini jednu odličnu priču još savršenijom.

Diana i Kit su odlični, jaki, hrabri i posebni. Divno se nadopunjavaju iako su na prvi pogled potpune suprotnosti. Volim kada u priči imamo snažne likove, a njih dvoje to jesu u potpunosti. Sarkazam kojim se oni koriste me potpuno opčinio. Već i ptice na grani znaju da ako u knjizi ima sarkazma ja sam već osvojena. A ovdje ga ne manjka. Njihova komunikacija je odlična i obožavam kada me knjiga uspije nasmijati od srca. Ova je to uspjela.

Od mene imate sve najiskrenije preporuke za ovu ljubavnu priču koja je na prvi pogled drukčija.

 

Izvor: Just Read

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.