RECENZIJA Anamarija Jelić, Just Read

Nick Buchanan agent je FBI-ja, jedan od najboljih. Godinama posao mu je bio sve, a sada se sprema na prisilni godišnji odmor. Mora se rasteretiti i posvetiti malo vremena sam sebi. Ipak, u zadnji trenutak prima poziv svog najboljeg prijatelja, oca Toma Maddena. Njegova sestra je u opasnosti i treba najbolju osobu kako bi ona ostala živa. Nick ni u najluđim snovima nije mogao zamisliti ono što ga čeka.

Laurant Madden je Tomova prelijepa mlađa sestra. Kad upozna Nicka shvati kako će teško s njim provoditi svaki dan. Svjesna je kako ju on štiti, ali isto tako svjesna je i privlačnosti između njih. Kako bi ubojicu koji joj je prijetio učinili ljubomornim i natjerali ga da se pokaže njih dvoje pretvaraju se da su zaljubljeni. Kako raste opasnost oko njih tako raste i strast između njih.

Ja sam uživala. U potpunosti uživala u svakoj stranici knjige. Niti jedno poglavlje, niti jedna stranica nisu mi višak. Sve je savršeno dozirano. Kako sam u zadnje vrijeme sve manje čitala jer mi je vrijeme za čitanje jako skraćeno, kada sam uzela ovu knjigu u ruke nisam ju mogla ispustiti. U svakom slobodnom trenutku uzela sam ju kako bih bar pročitala jednu stranicu. Jednostavno se nisam mogla odmaknuti od nje. Toliko me vukla da je to bilo jače od mene.

Likovi su savršeni. Tako ih je lako zavoljeti. Jednostavno ne možete zaboraviti na njih ni nakon čitanja. Autorica je stvorila savršenu priču sa savršenim okružjem i odličnim likovima. Tema priče je odlična, tako jaka i vješto osmišljena. Kroz priču se proteže sarkazam i humor koji dodatno osvajaju.

Autorica me ovom pričom potpuno osvojila. To je uzavrela, neobična ljubavna priča koja pršti uzbuđenjem. Napetost se može rezati nožem, a spoj krimića i ljubavne priče pokazao se kao odličan spoj. Nakon čitanja znam samo kako želim čitati još ovakvih priča ove autorice.

Od mene imate sve najiskrenije preporuke.

Recenziju napisala : Anamarija Jelić

 

Izvor: Just Read

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.