RECENZIJA Anamarija Jelić, Just Read

Peta knjiga iz serijala Kako ukrotiti Carlisleove.

Dominik Mercer, markiz od Ellswortha, ima dvostruki život. Za englesko visoko društvo on je istaknuti član društva i vrlo samozatajan. Za talijansku umjetnu scenu on je Domenico Vincenzo, zloglasni talijanski slikar koji ima vrlo skandaloznu reputaciju. Ali dosta mu je odvojenih života, dosta mu je tajni. Želi biti prepoznat u engleskom umjetničkom svijetu pod svojim pravim imenom, ali to nije tako jednostavno. Odlučio je naslikati pravo remek djelo koje će mu to omogućiti. Kada stigne žena koja bi mu trebala biti model shvati kako je ona toliko drukčija od svih ostalih žena, ali i pravi izbor za njegovo djelo života. Nije mogao ni zamisliti koliko će mu ta žena promijeniti život.

Eve Winslow mrzi dosadu, a njezin život trenutno je jako dosadan. Želi avanture, uzbuđenja, a sve to dobije jednom greškom. Mogla je ispraviti grešku, ali onda ne bi bilo zanimljivo. Odluči uživati dok može i iskoristiti sve najbolje dok se istina ne sazna. Ali njezina avantura uskoro postane skandal, a sve to može popraviti samo jedna osoba. Muškarac zbog kojeg je sve počelo.

Knjigu sam pročitala u jednoj noći. To vam sve govori. Jedna noć i jednostavno sam ju progutala. Postoji samo jedna mala sitnica koja mi smeta, a to je prebrzi kraj. Sve do samoga kraja radnja je tekla lijepo, ali dinamično, a pred sami kraj kao da se previše ubrzalo sve. Ipak, priča me jednostavno oduševila.

Likovi su me osvojili na prvu. Njihov spoj je pravi pogodak. Sviđa mi se i to što je sama tema priče drukčija od svega što sam čitala do sada. Jako dobar stil pisanja autorice koji me već i prije osvojio.

Priča je dinamična i vrlo uzbudljiva. Seksualna napetost može se osjetiti među stranicama. Vatrena je i drži pažnju do samoga kraja.

Od mene imate sve preporuke za ovu vatrenu, ljubavnu priču koja će vam ugrijati srca.

Recenziju napisala : Anamarija Jelić 

 

Izvor: Just Read

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.