RECENZIJA Anamarija Jelić, Just Read

Annabelle Green treba muža pod hitno. Ima još samo mjesec dana do svog dvadeset petog rođendana, dana kada bi trebala naslijediti svoj dom, ali samo ako u tom trenutku ima muža. Ipak, to je malo teže jer šest godina prije njezin ugled je srozan. Sve zbog njega, muškarca kojem se divila, kojeg je potajno željela. A sada šest godina kasnije muškarca kojeg ne želi voljeti. Ali ipak treba njegovu pomoć kako bi pronašla barem donekle zadovoljavajućeg muža.

Quinton Carlisle je pravi zavodnik. Voli žene i one vole njega. Ljubav mu nije potrebna niti ju želi u životu. Samo užitak. Uskoro treba otići na put za Ameriku kako bi si stvorio život koji je oduvijek htio. Ipak, prvo će posjetiti tetku koja očito treba njegovu pomoć. Kada shvati kako treba njegovu pomoć u pronalasku muža za Annabelle šokira se, ali onda ju ugleda, šest godina je prošlo i ona je sada zamamna ljepotica. Odluči se iskupiti za prošlost i pomoći joj. Ali nije ni svjestan u što se upušta.

Muškarac koji ne zna što je ljubav i žena koja se ne želi zaljubiti. Pravi spoj.

Ovo je druga knjiga iz serijala Kako ukrotiti Carlisleove.

Jedva sam ju dočekala i morala sam ju odmah uzeti u ruke. Taj osjećaj čiste sreće ne može se riječima opisati. Nakon što sam pročitala prvu knjigu iz serijala potpuno sam se zaljubila u likove i stil pisanja autorice. Znala sam da će mi iduća priča biti još bolja i tako je i bilo. Oduševila me.

Jedva sam dočekala čitati njihovu priču i nije me uopće razočarala. Potpuno sam oduševljena pročitanim.

Imamo vrlo karizmatične glavne likove koji su užasno tvrdoglavi i niti jedno ne želi popustiti. Drže do onoga što kažu iako je nekada to potpuno krivo i treba im dosta vremena kako bi shvatili gdje i zašto griješe. Ali toliko su divni, pogotovo kao spoj. Jednostavno očaravajući. Zapaljivi. Tvrdoglavi. Nedokazni. Ponekad i puni sebe, ali na potpuno pozitivan način. I naravno, ono meni najdraže, sarkastični. Posebno obožavam konstantno podizanje obrva na neke izjave. Djela nekada stvarno kažu više od riječi, a u njihovom slučaju i nasmiju više od riječi.

Smijala sam se do suza s njima i njihovim prepirkama. Ipak, ima tu i ozbiljne priče pa sam uživala i u tom dijelu. Autorica je stvorila priču koja je savršeno spojila dramu, komediju, ljubav i intrigu. Pravi spoj i sve je dozirano baš onako kako meni odgovara. Baš stil pisanja koji jako volim i uživam u takvim knjigama.

Ima tu i sporednih likova o kojima isto tako jedva čekam čitati. Vjerujem kako će me autorica još jednom oduševiti napisanim.

Od mene naravno imate sve najiskrenije preporuke za ovu dirljivu ljubavnu priču koja će vam se uvući u srce, meni definitivno je.

 

Izvor: Just Read

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.