RECENZIJA Anamarija Jelić, Just Read

Obitelj Bridgerton dobila je pravi završetak. Svi su dobili svoj drugi epilog. Autorica nam je poklonila uvid u njihove živote nakon prvog sretnog završetka. Vjerujem da vas većina zna tko je obitelj Bridgerton. Meni osobno najdraža knjiška obitelj. Autorica je stvorila obitelj u koju smo svi na neki način ušli čitanjem. Postali njihov punopravni član. To je obitelj koja je iskrena, koja se smije od srca, koja voli cijelim srcem. Obitelj koja je uvijek tu za svakoga kome treba pomoć. Obitelj koja je postala dio vas tijekom čitanja. Obitelj uz koju smo se smijali, plakali, živcirali, ali i čekali svaku iduću priču. A sada je došao kraj. Ova knjiga donosi osam uzbudljivih, prekrasnih drugih epiloga, ali i kratku novelu o ženi koja je držala i stvarala obitelj takvu kakva je, Violet Bridgerton.
Ne želim vam ništa otkriti vezano za priče jer to je nešto što morate sami pročitati, kroz te završetke morate sami proći. Ono što mogu reći je da na početku nisam htjela još jedan dodatan završetak, zapravo mi je svaki završetak pojedinačne priče bio sasvim dovoljan. A onda sam pročitala ovu knjigu, prvu ovakvu knjigu, prvu knjigu samo s epilozima i jednostavno me oduševila. Svatko od braće i sestara, ali i onih koji su postali dio te obitelji udajom ili ženidbom dobili su još jednu priliku za zagrijati naša srca.
Zanimljivo je da se zapravo sjećam svake priče, svake knjige ovog prekrasnog i najdražeg serijala. Sjećam se svakog završetka. A opet, ova priča mi je samo zaokružila cijeli serijal. I na neki način me uvjerila kako ću ovu obitelj, serijal jako dugo pamtiti. Savršeno. Smiješno. Prekrasno. Vječno.
Ova knjiga vam neće promijeniti mišljenje o obitelji, ali će vam dati mogućnost da još jednom uživate u njihovim životima, uživate s likovima koji su vam se već urezali u srce.
Imate sve moje najiskrenije preporuke za ovu prekrasnu, dirljivu knjigu koja će vas vratiti likovima i događajima koje vjerujem ne želite zaboraviti niti ostaviti iza sebe.

 

Izvor: Just Read

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.